Η Βάνα Μπάρμπα μιλάει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της: «Κάνω ανοσοθεραπεία»

09:44 - 14/04/2023

Η Βάνα Μπάρμπα έδωσε συνέντευξη στο Secret και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν θα είσαι υποψήφια είναι ότι έχει προκύψει και ένα θέµα υγείας. Ναι, έχω ένα θέµα σοβαρό µε την υγεία µου και δεν µπορώ να αντέξω όλη αυτή την κόπωση. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Βάνα Μπάρμπα μιλάει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της: «Κάνω ανοσοθεραπεία»

Η Βάνα Μπάρμπα έδωσε συνέντευξη στο Secret και μίλησε, μεταξύ άλλων, και...

Διαβάστε το στο Zougla

Η Βάνα Μπάρμπα για το πρόβλημα υγείας της: «Φοβήθηκα, σκέφτηκα το παιδί»

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μίλησε η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, αποκαλύπτοντας πως φοβήθηκε και αναθεώρησε πολλά στη ζωή της.

Διαβάστε το στο

Η Βάνα Μπάρμπα για το πρόβλημα με την υγεία της: «Φοβήθηκα, σκέφτηκα το παιδί»

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μίλησε η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, αποκαλύπτοντας πως φοβήθηκε και αναθεώρησε πολλά στη ζωή της.

Διαβάστε το στο tanea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»