Αποφυλακίστηκε η Εύα Καϊλή – Πού θα μείνει και με ποιους όρους
11:42 - 14/04/2023
Πριν λίγο, ώρα 11 του Βελγίου, η Εύα Καϊλή αποφυλακίστηκε από τις φυλακές του Χάρεν όπου κρατείτο αναφορικά με τη φερόμενη συμμετοχή της στο σκάνδαλο διαφθοράς «Qatargate». Η Εύα Καϊλή θα μένει από εδώ και στο εξής στο διαμέρισμά της στην οδό Rue Wiertz Wiertzstraat των Βρυξελλών, μαζί με την κόρη της. Η πρώην αντιπρόεδρος […]
Το άρθρο Αποφυλακίστηκε η Εύα Καϊλή – Πού θα μείνει και με ποιους όρους εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αποφυλακίστηκε η Εύα Καϊλή μετά από περίπου τέσσερις μήνες
Ήταν η τελευταία από τους κατηγορούμενους του σκανδάλου Qatargate
Διαβάστε το στο tanea.grΑποφυλακίστηκε η Εύα Καϊλή: «Χαρούμενη που θα είμαι κοντά στην κόρη μου, ο αγώνας συνεχίζεται»
Η Εύα Καϊλή βγήκε σήμερα από τις φυλακές Χάρεν στο Βέλγιο, ύστερα από 4 μήνες κράτησης, φορώντας ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Η Εύα Καϊλή έφτασε […]
The post Αποφυλακίστηκε η Εύα Καϊλή: «Χαρούμενη που θα είμαι κοντά στην κόρη μου, ο αγώνας συνεχίζεται» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΑποφυλακίστηκε η Εύα Καϊλή: «Είμαι πολύ χαρούμενη, με περιμένει η κόρη μου»
Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της έξω από το σπίτι της στις Βρυξέλλες - «Ο αγώνας συνεχίζεται με αποφασιστικότητα με τους δικηγόρους μου».
Το άρθρο Αποφυλακίστηκε η Εύα Καϊλή: «Είμαι πολύ χαρούμενη, με περιμένει η κόρη μου» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΑποφυλακίστηκε η Εύα Καϊλή – Επιστρέφει σπίτι της με «βραχιολάκι»
Ήταν η τελευταία, μεταξύ των εμπλεκόμενων στο σκάνδαλο χρηματισμού και διαφθοράς που συγκλονίζει το Ευρωκοινοβούλιο, που παρέμενε σε φυλακή του Βελγίου
Διαβάστε το στο news.grΑποφυλακίστηκε η Εύα Καϊλή: «Είμαι πολύ χαρούμενη, με περιμένει η κόρη μου»
«Σας ευχαριστώ πολύ, με περιμένει η κόρη μου. Ο αγώνας συνεχίζεται με αποφασιστικότητα με τους δικηγόρους μου» δήλωσε η Εύα Καϊλή έξω από το σπίτι της στις Βρυξέλλες, όπου βρίσκεται μετά την αποφυλάκισή της και την απόφαση για κατ’ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονική επιτήρηση. Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής έφυγε από τις φυλακές του Χάρεν, όπου βρισκόταν εδώ και […]
The post Αποφυλακίστηκε η Εύα Καϊλή: «Είμαι πολύ χαρούμενη, με περιμένει η κόρη μου» appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
Διαβάστε το στο lamianow.grΑποφυλακίστηκε η Εύα Καϊλή – Η στιγμή που βγαίνει από τις φυλακές (βίντεο)
Εκτός φυλακής βρίσκεται πλέον η Εύα Καϊλή. Η ευρωβουλευτής και πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Χάρεν, έπειτα από απόφαση των δικαστικών αρχών, και τίθεται σε κατ’ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονικό «βραχιολάκι». Η απόφαση για την αποφυλάκισή της ήταν γνωστή από την Μεγάλη Τετάρτη, ωστόσο δεν είχε ανακοινωθεί πότε θα γίνει αυτό, […]
Διαβάστε το στο irafina.grΑποφυλακίστηκε η Εύα Καϊλή: Ο αγώνας συνεχίζεται με αποφασιστικότητα
Σήμερα το μεσημέρι αποφυλακίστηκε η Εύα Καϊλή φορώντας ηλεκτρονικό βραχιολάκι παρακολούθησης. Η κ. Καϊλή έφυγε από τις φυλακές του Χάρεν, στο Βέλγιο, όπου βρισκόταν προφυλακισμένη για 4 μήνες, συνοδευόμενη από τον συνήγορο της Μιχάλη Δημητρακόπουλο. Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου έφτασε στο σπίτι της με ιδιωτικό αυτοκίνητο, συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τον δικηγόρο […]
Αποφυλακίστηκε η Εύα Καϊλή: Ο αγώνας συνεχίζεται με αποφασιστικότητα on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.grΑποφυλακίστηκε η Εύα Καϊλή - «Ο αγώνας συνεχίζεται με αποφασιστικότητα από τους δικηγόρους μου»
Σήμερα το μεσημέρι αποφυλακίστηκε η Εύα Καϊλή φορώντας ηλεκτρονικό βραχιολάκι παρακολούθησης. Η κ. Καϊλή έφυγε από τις φυλακές του Χάρεν, στο Βέλγιο, όπου βρισκόταν προφυλακισμένη για 4 μήνες, συνοδευόμενη από τον συνήγορο της Μιχάλη Δημητρακόπουλο. Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου έφτασε στο [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΑποφυλακίστηκε η Εύα Καϊλή: Θα βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό με βραχιολάκι
Εκτός φυλακής βρίσκεται πλέον η Εύα Καϊλή
Διαβάστε το στο pagenews.grΑποφυλακίστηκε η Καϊλή – Η πρώτη ατάκα της (vid)
Αποφυλακίστηκε, λίγο πριν τις 12, ώρα Ελλάδος, η Εύα Καϊλή. Θα τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό με «βραχιολάκι» παρακολούθησης. Κατέφθασε στο σπίτι της στις Βρυξέλλες και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους τονίζοντας ότι χαίρεται πολύ που θα δει την κόρη της κι ότι «συνεχίζεται ο αγώνας με αποφασιστικότητα από τους δικηγόρους» της.
The post Αποφυλακίστηκε η Καϊλή – Η πρώτη ατάκα της (vid) first appeared on ThesSports.
Διαβάστε το στο thessports.gr