Εύα Καϊλή: «Είμαι πολύ χαρούμενη, με περιμένει η κόρη μου» – Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποφυλάκιση (βίντεο)

12:22 - 14/04/2023

Στο σπίτι της έφτασε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής η Εύα Καϊλή, που αποφυλακίστηκε σήμερα από τις φυλακές του Χάρεν. Οι δημοσιογράφοι την περιμέναν έξω από το σπίτι της, περιμένοντας ένα πλάνο και τις πρώτες δηλώσεις της. «Σας ευχαριστώ πολύ. Με περιμένει η κόρη μου. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα που […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εύα Καϊλή: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την αποφυλάκισή της

Στο σπίτι της έφτασε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής η Εύα Καϊλή, μετά την αποφυλάκισή της σήμερα από τις φυλακές του Χάρεν. Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου έφτασε στο σπίτι της με ιδιωτικό αυτοκίνητο, συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τον δικηγόρο της Μιχάλη Δημητρακόπουλο. Οι δημοσιογράφοι την περιμέναν έξω […] The post Εύα Καϊλή: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την αποφυλάκισή της appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”