Τίποτα δεν είναι δεδομένο!

13:58 - 14/04/2023

Είναι μάλλον η πρώτη φορά στα μεταπολιτευτικά χρονικά που η αναγγελία των εκλογών δεν προκάλεσε αναστάτωση στην οικονομική ζωή. Δεν υπήρξαν μηνύματα ανησυχίας από τις Βρυξέλλες ή προειδοποιήσεις από τους διεθνείς οίκους, ούτε σήματα κινδύνου από τις επιχειρήσεις και κρίσιμες συνεδριάσεις στο Eurogroup. Αντιθέτως, οι περισσότεροι εγχώριοι ή διεθνείς οργανισμοί αναβαθμίζουν τις εκτιμήσεις τους για […] Το άρθρο Τίποτα δεν είναι δεδομένο! εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τι δεν είναι Πάσχα;

Πάσχα δεν είναι το αρνί, δεν είναι το κόκκινο αυγό, δεν είναι το τσουρέκι, δεν είναι η λαμπάδα, δεν είναι τα καινούρια ρούχα, δεν είναι η παρουσία μας στην…Εκκλησία δέκα λεπτά πριν το «Χριστός Ανέστη» και ένα λεπτό μετά. Πάσχα δεν είναι η λατρεία του φαγητού, το πανηγύρι, ο χορός και το ποτό. Πάσχα δεν […] Τι δεν είναι Πάσχα; - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Όσο ζει… ελπίζει η Κρεμονέζε!

Αρνείται να παραδοθεί η Κρεμονέζε! Η ομάδα του Νταβίντε Μπαλαρντίνι λύγισε με 1-0 την Έμπολι, παίρνοντας τη δεύτερη στη σειρά νίκη της και συνεχίζει το ντεμαράζ! Κάπως έτσι, η Κρεμονέζε έφτασε τους 19 βαθμούς, παραμένει προτελευταία αλλά συνεχίζει να ελπίζει για τη σωτηρία της, αφού βρίσκεται στο -7 από τη Σαλερνιτάνα που βρίσκεται πάνω από […] The post Όσο ζει… ελπίζει η Κρεμονέζε! first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη