Στα Ιεροσόλυμα για το Άγιο Φως ο Μάξιμος Χαρακόπουλος

19:16 - 14/04/2023

ΜΑΞΙΜΟΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Γενικός Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (ΔΣΟ), βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μεταβαίνει αύριο, Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου, αυθημερόν, στα Ιεροσόλυμα, προκειμένου να παραστεί στην τελετή αφής του Αγίου Φωτός από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο Γ΄, που θα λάβει χώρα στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως. Το άρθρο Στα Ιεροσόλυμα για το Άγιο Φως ο Μάξιμος Χαρακόπουλος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στα Ιεροσόλυμα για το Άγιο Φως ο Γιάννης Σαρακιωτης (φωτό)

Τσ Ιεροσυλυμα ως μέλος της ελληνικής αποστολής που θα φέρει το Άγιο Φως στην Ελλάδα, βρίσκεται ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας, Γιάννης Σαρακιωτης. Δειτε την σχετική ανάρτηση στα social media “Στα Ιεροσόλυμα και στην Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός. Για μια Ανάσταση πολλαπλών διαστάσεων. Μια Ανάσταση που συνιστά δοκιμασία της πίστης μας και ενσάρκωση των συλλογικών […] The post Στα Ιεροσόλυμα για το Άγιο Φως ο Γιάννης Σαρακιωτης (φωτό) appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

ΒΙΝΤΕΟ: Στα Ιεροσόλυμα για το Άγιο Φως ο Γιώργος Σαββίδης

ΒΙΝΤΕΟ: Στα Ιεροσόλυμα για το Άγιο Φως ο Γιώργος Σαββίδης 15/04/2023 Στα Ιεροσόλυμα βρίσκεται ο γιος του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, μετά της συζύγου του, δίνοντας το παρών στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως. Όπως είναι ήδη γνωστό, η οικογένεια Σαββίδη είναι κοντά στον ελληνορθόδοξο Πατριάρχη κι έχει συνεισφέρει και οικονομικά, στηρίζοντας ενεργά τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Πατριαρχείου, όπως η χρηματοδότηση από το φιλανθρωπικό τους ίδρυμα σε μέρος της αποκατάστασης του ιερού κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου από το Εθνικό και Μετσόβιο Πολυτεχνείο, που παραδόθηκε ενισχυμένο και αποκατεστημένο στις τρεις χριστιανικές κοινότητες στι

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Στα Ιεροσόλυμα για το Άγιο Φως ο Γιώργος Σαββίδης! (video)

Στα Ιεροσόλυμα και τον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως, βρίσκεται ανήμερα του Μεγάλου Σαββάτου (15/5), ο Γιώργος Σαββίδης, για την αφή του Αγίου Φωτός. Ο μεγάλος γιος του προέδρου του ΠΑΟΚ ταξίδεψε στους Άγιους Τόπους με τη σύζυγο του, για τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, με την κάμερα του Open να τον «συλλαμβάνει». Γενικότερα η οικογένεια […] The post Στα Ιεροσόλυμα για το Άγιο Φως ο Γιώργος Σαββίδης! (video) first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekklisiaonline.gr

Στέψη Βασιλιά Καρόλου Γ’: Ο Όρκος στην Εκκλησία και οι Ορθόδοξοι Ύμνοι (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός υποδέχτηκαν την ευωδιαστή Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της Κυριακής του Παραλύτου

Τελέστηκε το Σαρανταημερο Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραιμ Δικαιου

ΛΑΡΙΣΑ: Παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό στις 17 ΜαΪου – Εσπερινό κήρυγμα

Εορτολόγιο Κυριακή 7 Μαΐου 2023