Τσιτσιπάς: «Πήρα το μάθημά μου...»Τσιτσιπάς: «Πήρα το μάθημά μου...»
19:22 - 14/04/2023
Τσιτσιπάς: «Πήρα το μάθημά μου...»Τσιτσιπάς: «Πήρα το μάθημά μου...»
14/04/2023
Στους προημιτελικούς σταμάτησε η προσπάθεια του Στέφανου Τσιτσιπά να κατακτήσει τον τρίτο του τίτλο στο Masters του Μόντε Κάρλο. Ο Τέιλορ Φριτς δεν επέτρεψε στον Έλληνα πρωταθλητή να κάνει το 3Χ3 στο 1000άρι τουρνουά του Πριγκιπάτου, με τον 24χρονο τενίστα μετά την ήττα του να «πέφτει» από Δευτέρα (17/04) στο νο5 της παγκόσμιας κατάταξης.
Ο ίδιος παραδέχθηκε μετά τον αγώνα με τον Αμερικανό ότι δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, καθώς μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα. «Δε δούλεψε καλά το σερβίς μου σήμερα κι απέναντι σε τενίστες όπως ο Τέιλορ πρέπει να σερβίρεις πολύ καλά», παραδέχθηκε ο Τ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσιτσιπάς: «Πήρα το μάθημά μου...»
Στους προημιτελικούς σταμάτησε η προσπάθεια του Στέφανου Τσιτσιπά να κατακτήσει τον τρίτο του τίτλο στο Masters του Μόντε Κάρλο. Ο Τέιλορ Φριτς δεν επέτρεψε στον Έλληνα πρωταθλητή να κάνει το 3Χ3...
Διαβάστε το στο ZouglaΤσιτσιπάς: «Πήρα το μάθημά μου…»
Ο Τσιτσιπάς στάθηκε και στην έλλειψη αγώνων που έχει το τελευταίο διάστημα, μετά τον τραυματισμό του στον ώμο.
Διαβάστε το στο Τσιτσιπάς: «Πήρα το μάθημά μου…»
Ο Τσιτσιπάς στάθηκε και στην έλλειψη αγώνων που έχει το τελευταίο διάστημα, μετά τον τραυματισμό του στον ώμο.
Διαβάστε το στο to10.gr