Σερέλης: «Οι δύο κακές μας αποφάσεις στις τελευταίες επιθέσεις μάς στέρησαν τη νίκη»

00:08 - 15/04/2023

Σερέλης: «Οι δύο κακές μας αποφάσεις στις τελευταίες επιθέσεις μάς στέρησαν τη νίκη» 15/04/2023 Ο Χρήστος Σερέλης στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Παρτιζάν στάθηκε στις δύο κακές επιλογές στις τελευταίες επιθέσεις που στοίχισαν στο «τριφύλλι» το ματς. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Θέλω να πω πως για την ομάδα μου ήταν μια πολύ κακή σεζόν και θέλαμε να τελειώσουμε με ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη και μία ομάδα που ήθελε τη νίκη για τα πλέι οφ. Ελέγξαμε καλά το παιχνίδι και είχαμε καλές αποφάσεις στην επίθεση. Διαβάσαμε καλό την άμυ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σερέλης: «Οι δύο κακές μας αποφάσεις στις τελευταίες επιθέσεις μας στέρησαν τη νίκη»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Χρήστος Σερέλης στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση κόντρα στην Παρτιζάν, αναφέρθηκε στις δύο κακές επιλογές στις τελευταίες επιθέσεις που στοίχισαν στην ομάδα του το ματς.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)