Γιατί τρώμε μαγειρίτσα

11:44 - 15/04/2023

Μετά τη νηστεία της Σαρακοστής, είναι το πρώτο πιάτο που περιέχει κρέας. Μαγειρεύεται με λαχανικά, άνηθο, εντόσθια του αρνιού (συκωταριά) και ρύζι. Σκοπός του εδέσματος αυτού είναι να προετοιμάσει κατάλληλα το στομάχι του πιστού για την αυριανή κατανάλωση κρέατος μετά από την αποχή(νηστεία).Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο eretikos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιατί τρώμε μαγειρίτσα το βράδυ μετά την Ανάσταση

Πέρα όμως από τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα υπάρχει και ένα άλλος λόγος πιο διατροφικός που τρώμε μαγειρίτσα μετά την Ανάσταση.

Διαβάστε το στο

Μαγειρίτσα

Μαγειρίτσα - Συνταγή Το άρθρο Μαγειρίτσα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eretikos.gr

Η Ολυμπιακή φλόγα στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

To ηφαίστειο που εκτοξεύει χρυσό αξίας χιλιάδων ευρώ την ημέρα

24 Απριλίου του 1915: Η γενοκτονία των Αρμενίων

ΔΥΠΑ: Στις 27 Απριλίου η «Ημέρα Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη

Στέφανος Κασσελάκης: Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που του έδωσε ο Τσίπρας (βίντεο)

Συναρπαστικό! Η τεχνητή νοημοσύνη «διαβάζει» τα μυστήρια του διαστήματος (βίντεο)