Γιατί τρώμε μαγειρίτσα μετά την Ανάσταση – Η ιστορία πίσω από την παραδοσιακή σούπα

14:02 - 15/04/2023

Η μαγειρίτσα είναι το πρώτο πιάτο, στο οποίο δεσπόζει το κρέας, μετά τη νηστεία της Σαρακοστής. Γιατί όμως τρώμε τη μαγειρίτσα τη συγκεκριμένη βραδιά; Η μαγειρίτσα είναι παραδοσιακή σούπα που καταναλώνεται το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, μετά την Ανάσταση. Μετά τη νηστεία της Σαρακοστής, είναι το πρώτο πιάτο που περιέχει κρέας. Μαγειρεύεται με λαχανικά, άνηθο, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Oι Operatical σε μία μοναδική συναυλία γεμάτη συναίσθημα στο Foyer Cafe

Διευκρινίσεις για την εμπλοκή στην υπόθεση της κληρονομιάς Τράγκα από τον δικηγόρο Τάσο Παρδάλη

Βρέθηκε η 15χρονη που αγνοούνταν στον Πειραιά

Καιρός: Θα χτυπήσει η κακοκαιρία την Αττική;

Επίσημα εγκαίνια σήμερα στο Νηπιαγωγείο Γραμματικού – Δωρεά του Αθανάσιου Μαρτίνου

Πόρτο Ράφτη: Φτιάχνουμε τα Λαζαράκια και τραγουδάμε τα Κάλαντα του Λαζάρου