Παραδόθηκε στην ελληνική αποστολή το Άγιο Φως

18:02 - 15/04/2023

Το Άγιο Φως μεταφέρεται αυτή την ώρα με ειδική πτήση στη χώρα μας.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παραδόθηκε στην ελληνική αποστολή το Άγιο Φως

Σε βαθιά κατανυκτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα η τελετή της Αφής του Αγίου Φωτός. Στην τελετή παρέστη η ελληνική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον υφυπουργό Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη ο οποίος στη συνέχεια μετέβη στο Πατριαρχείο όπου και παρέλαβε το Άγιο Φως από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’. Στην Αθήνα το Αγιο Φως θα φτάσει περίπου στις 19.30 το απόγευμα, με ειδική πτήση της Aegean.  Σε ανάρτησή του στο twitter ο κ. Καστανιώτης ανέφερε: «Αποτελεί τιμή να παραστώ ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης στον Ναό της Αναστάσεως, να παραλάβω το Άγιο Φως από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’ & να το μεταφέρω στην πατρίδα μαζί με το αναστάσ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Έφτασε στην Αθήνα το Άγιο Φως

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έφτασε η ελληνική αποστολή από τα Ιεροσόλυμα με το Άγιο Φως. Το To άρθρο Έφτασε στην Αθήνα το Άγιο Φως δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Έφτασε στην Κύπρο από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως

Με πτήση της Cyprus Airways έφθασε πριν από λίγο στην Κύπρο από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως, το οποίο αναμένεται να διανεμηθεί σε απομακρυσμένες περιοχές σε όλο το νησί με τη συμβολή του σώματος εθελοντών του SupportCY της Τράπεζας Κύπρου και των Ενωμένων Μοτοσικλετιστών Κύπρου (United Bikers). Το άρθρο Έφτασε στην Κύπρο από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Παραδόθηκε στην ελληνική αποστολή το Άγιο Φως

Στην Αθήνα το Αγιο Φως θα φτάσει περίπου στις 19.30 το απόγευμα, με ειδική πτήση της Aegean.

Διαβάστε το στο Skai.gr

Έφθασε στην Ελλάδα το Άγιο Φως

Σε κλίμα κατάνυξης έφθασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το αεροσκάφος της AEGEAN που μετέφερε το ‘Αγιο Φως από το Ιεροσόλυμα. Η άφιξη του με αεροσκάφος Α320neo της AEGEAN πραγματοποιήθηκε γύρω στις 20:40, ενώ εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί η διανομή του σε όλη την ελληνική επικράτεια. “Με αίσθημα σεβασμού και ταπεινοφροσύνης παρέλαβα το ‘Αγιο και Ανέσπερο […] The post Έφθασε στην Ελλάδα το Άγιο Φως appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Παραδόθηκε το Άγιο Φως στην ελληνική αποστολή

Παρουσία πλήθους πιστών, τελέστηκε  στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα η τελετή της Αφής του Αγίου Φωτός.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Παραδόθηκε στην ελληνική αποστολή το Άγιο Φως

Το Άγιο Φως μεταφέρεται αυτή την ώρα με ειδική πτήση στη χώρα μας. Σε βαθιά κατανυκτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα η τελετή της Αφής του Αγίου Φωτός. Στην τελετή παρέστη η ελληνική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον υφυπουργό Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη ο οποίος στη συνέχεια μετέβη στο Πατριαρχείο όπου και παρέλαβε […] The post Παραδόθηκε στην ελληνική αποστολή το Άγιο Φως appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Παραδόθηκε στην ελληνική αποστολή το Άγιο Φως

Σε βαθιά κατανυκτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα η τελετή της Αφής του Αγίου Φωτός. Στην τελετή παρέστη η ελληνική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον υφυπουργό Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη ο οποίος στη συνέχεια μετέβη στο Πατριαρχείο όπου και παρέλαβε το Άγιο Φως από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’. Στην Αθήνα το Αγιο […] Το άρθρο Παραδόθηκε στην ελληνική αποστολή το Άγιο Φως εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Κτηνωδία: Πυροβόλησαν και σκότωσαν δελφινάκι

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»

Super League: Στο +4 κι αγκαλιάζει τον τίτλο η ΑΕΚ

Σακελλαροπούλου από Χιλή: «Οι σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται σε άριστο επίπεδο»

Λασίθι: Περιπέτεια για 57χρονη πεζοπόρο που τραυματίστηκε στο φαράγγι του Ρίχτη

Γιώργος Λυγγερίδης: Το «φλασάκι» με τα 15 βίντεο από ανώνυμο πληροφοριοδότη ξεκλείδωσε την υπόθεση