Πέθανε σε ηλικία 90 ετών ο ηθοποιός Μάρεϊ Μέλβιν

16:56 - 16/04/2023

Πέθανε την Παρασκευή ο Βρετανός ηθοποιός. Ο Βρετανός ηθοποιός Μάρεϊ Μέλβιν, γνωστός κυρίως από τις κινηματογραφικές ταινίες "Το φάντασμα της Όπερας" και "Μπάρι Λίντον", καθώς και την τηλεοπτική σειρά "Torchwood" πέθανε την Παρασκευή σε ηλικία 90 ετών. "Με μεγάλη λύπη ανακοινώνω τον θάνατο του Μάρεϊ Μέλβιν, ηθοποιού, σκηνοθέτη και ερευνητή αρχείων του θεάτρου", έγραψε χθες Μ. Σάββατο στο Twitter ο σκηνοθέτης Κέρι Κυριάκος Μάικλ. Ο Μάρεϊ Μέλβιν είχε υποστεί πτώση τον Δεκέμβριο "από την οποία δεν συνήλθε ποτέ πλήρως", είπε. Πέθανε την Παρασκευή στο νοσοκομείο St Thomas του Λονδίνου. Ο ηθοποιός ήταν ένας "υπέροχος κακός" στον ρόλο του Μπίλις Μάνγκερ στο "Torchwood", έγραψε στο Instagram ο παραγωγός

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάρεϊ Μέλβιν: Πέθανε σε ηλικία 90 ετών ο Βρετανός ηθοποιός

Ήταν γνωστός κυρίως από τις κινηματογραφικές ταινίες «Το φάντασμα της Όπερας» και «Μπάρι Λίντον», καθώς και την τηλεοπτική σειρά «Torchwood»

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Βρετανία: Πέθανε σε ηλικία 90 ετών ο ηθοποιός Μάρεϊ Μέλβιν

Ο Βρετανός ηθοποιός Μάρεϊ Μέλβιν, γνωστός κυρίως από τις κινηματογραφικές ταινίες "Το φάντασμα της Όπερας" και "Μπάρι Λίντον"...

Διαβάστε το στο Zougla

Βρετανία: Πέθανε σε ηλικία 90 ετών ο ηθοποιός Μάρεϊ Μέλβιν

Γεννημένος στις 10 Αυγούστου 1932 στο Λονδίνο, ο Μάρεϊ Μέλβιν έπαιξε στην κινηματογραφική προσαρμογή του "Φαντάσματος της Όπερας" (2004) ή στο "Μπάρι Λίντον" του Στάνλεϊ Κιούμπρικ το 1975, όπου υποδύθηκε τον ρόλο του ιερέα Σάμουελ Ραντ.

Διαβάστε το στο tovima

Βρετανία: Πέθανε σε ηλικία 90 ετών ο ηθοποιός Μάρεϊ Μέλβιν

Ο Βρετανός ηθοποιός Μάρεϊ Μέλβιν, γνωστός κυρίως από τις κινηματογραφικές ταινίες “Το φάντασμα της Όπερας” και “Μπάρι Λίντον”, καθώς και την τηλεοπτική σειρά “Torchwood” πέθανε την Παρασκευή σε ηλικία 90 ετών. “Με μεγάλη λύπη ανακοινώνω τον θάνατο του Μάρεϊ Μέλβιν, ηθοποιού, σκηνοθέτη και ερευνητή αρχείων του θεάτρου”, έγραψε χθες Μ. Σάββατο στο Twitter ο σκηνοθέτης Κέρι Κυριάκος Μάικλ. Ο Μάρεϊ Μέλβιν είχε υποστεί πτώση τον Δεκέμβριο “από την οποία δεν συνήλθε ποτέ πλήρως”, είπε. Πέθανε την Παρασκευή στο νοσοκομείο St Thomas του Λονδίνου. Ο ηθοποιός ήταν ένας “υπέροχος κακός” στον ρόλο του Μπίλις Μάνγκερ στο “To

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μάρεϊ Μέλβιν: Πέθανε σε ηλικία 90 ετών ο Βρετανός ηθοποιός

Ο Βρετανός ηθοποιός Μάρεϊ Μέλβιν, γνωστός κυρίως από τις κινηματογραφικές ταινίες “Το φάντασμα της Όπερας” και “Μπάρι Λίντον”, καθώς και την τηλεοπτική σειρά ” Torchwood” πέθανε την Παρασκευή σε ηλικία 90 ετών. “Με μεγάλη λύπη ανακοινώνω τον θάνατο του Μάρεϊ Μέλβιν, ηθοποιού, σκηνοθέτη και ερευνητή αρχείων του θεάτρου”, έγραψε χθες Μ. Σάββατο στο Twitter ο […] Το άρθρο Μάρεϊ Μέλβιν: Πέθανε σε ηλικία 90 ετών ο Βρετανός ηθοποιός εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μάρεϊ Μέλβιν: Πέθανε σε ηλικία 90 ετών ο Βρετανός ηθοποιός

Ήταν γνωστός κυρίως από τις κινηματογραφικές ταινίες «Το φάντασμα της Όπερας» και «Μπάρι Λίντον», καθώς και την τηλεοπτική σειρά «Torchwood». Το άρθρο Μάρεϊ Μέλβιν: Πέθανε σε ηλικία 90 ετών ο Βρετανός ηθοποιός εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Βρετανία: Πέθανε σε ηλικία 90 ετών ο ηθοποιός Μάρεϊ Μέλβιν

Ήταν γνωστός από τις κινηματογραφικές ταινίες «Το φάντασμα της Όπερας» και «Μπάρι Λίντον», καθώς και την τηλεοπτική σειρά «Torchwood»

Διαβάστε το στο news.gr

Μάρεϊ Μέλβιν: Πέθανε σε ηλικία 90 ετών ο Βρετανός ηθοποιός

Ήταν γνωστός κυρίως από τις κινηματογραφικές ταινίες «Το φάντασμα της Όπερας» και «Μπάρι Λίντον», καθώς και την τηλεοπτική σειρά «Torchwood». Ο Βρετανός ηθοποιός Μάρεϊ Μέλβιν, γνωστός κυρίως από τις κινηματογραφικές ταινίες «Το φάντασμα της Όπερας» και «Μπάρι Λίντον», καθώς και [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Βρετανία: Πέθανε σε ηλικία 90 ετών ο ηθοποιός Μάρεϊ Μέλβιν

“Με μεγάλη λύπη ανακοινώνω τον θάνατο του Μάρεϊ Μέλβιν, ηθοποιού, σκηνοθέτη και ερευνητή αρχείων του θεάτρου”, έγραψε χθες Μ. Σάββατο στο Twitter ο σκηνοθέτης Κέρι Κυριάκος Μάικλ Ο Βρετανός ηθοποιός Μάρεϊ Μέλβιν, γνωστός κυρίως από τις κινηματογραφικές ταινίες “Το φάντασμα της Όπερας” και “Μπάρι Λίντον”, καθώς και την τηλεοπτική σειρά “Torchwood” πέθανε την Παρασκευή σε […] The post Βρετανία: Πέθανε σε ηλικία 90 ετών ο ηθοποιός Μάρεϊ Μέλβιν appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά