100% ελληνικά κρασιά με αυτόχθονες ζυμομύκητες

22:32 - 16/04/2023

Σας έχει τύχει να ανοίξετε ένα μπουκάλι με Μαυροτράγανο, αλλά η μυρωδιά που θα αναδυθεί, να θυμίζει… Καμπερνέ; Η «παρεξήγηση» αυτή ερμηνεύεται επιστημονικά. «Αυτό οφείλεται στη χρήση “εμπορικών” ζυμών, μικροοργανισμών οι οποίοι είναι απαραίτητοι για την τέλεση της ζύμωσης προς την παραγωγή του οίνου, οι οποίες είναι εισαγόμενες», εξηγεί στην «Κ» ο καθηγητής Βιοτεχνολογίας Τροφίμων […]

Διαβάστε Περισσότερα στο myvolos.net
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ myvolos.net

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Πως η Μαγνησία άντεξε την πρόσφατη έντονη βροχόπτωση (εικόνες πριν και μετά)

Ροζ πανσέληνος απόψε και στον Βόλο

Iκανοποίηση Μπασδάνη για την 6μηνη αναστολή καταβολής φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Δώδεκα ιστορίες αστέγων σε εκδήλωση στο Δημαρχείο Βόλου

Σε διαβούλευση η επικαιροποιημένη Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση Σποράδων

Πυρ ομαδόν κατά Κασσελάκη για τις υγειονομικές δαπάνες – ΠΑΣΟΚ: «Όταν τελειώνει το reality show και αρχίζει η προγραμματική πολιτική δεν ξέρει τα στοιχειώδη»