Ιμόμπιλε για το τροχαίο: «Σκεφτόμουν μόνο πώς θα προστατεύσω τις κόρες μου»
15:14 - 17/04/2023
Ιμόμπιλε για το τροχαίο: «Σκεφτόμουν μόνο πώς θα προστατεύσω τις κόρες μου»
17/04/2023
Ο Τσίρο Ιμόμπιλε, ενεπλάκη χθες σε τροχαίο ατύχημα στη Ρώμη, καθώς το αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν μαζί με τις δύο του κόρες συγκρούστηκε με τραμ. Ο ποδοσφαιριστής, που υπέστη κάταγμα στα πλευρά και κάκωση στη σπονδυλική στήλη, αναμένεται να μείνει εκτός για τουλάχιστον 15 ημέρες.
Στις πρώτες δηλώσεις που έκανε υποστήριξε ότι έζησε έναν «εφιάλτη», ενώ τόνισε πως το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να προστατέψει τις δύο κόρες του.
«Μία απίστευτη σύγκρουση, εκείνα τα δευτερόλεπτα σκεφτόμουν μόνο να προστατεύσω τα κορίτσια μου. Ήταν ένα εφιάλτης, φοβόμουν για εκείνες.
Ευτυχ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιμόμπιλε μετά το τροχαίο: «Την ώρα της σύγκρουσης φοβόμουν για τις κόρες μου»
Ο αρχηγός της Λάτσιο, Τσίρο Ιμόμπιλε, είχε ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα στη Ρώμη το πρωί της Κυριακής (16/4), όταν και συγκρούστηκε με τραμ, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι το Μέσο παραβίασε ένα κόκκινο φανάρι. Ο Ιμόμπιλε τη… γλίτωσε με ένα κάταγμα στα πλευρά, ενώ και ο οδηγός του τραμ είναι ζωντανός, με τον Ιταλό ... Περισσότερα
To άρθρο Ιμόμπιλε μετά το τροχαίο: «Την ώρα της σύγκρουσης φοβόμουν για τις κόρες μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ιμόμπιλε μετά το σοβαρό τροχαίο: «Ήταν ένας εφιάλτης, φοβόμουν για τις κόρες μου»
Ο Τσίρο Ιμόμπιλε γλίτωσε τα χειρότερα μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε, ενώ δήλωσε πως τη στιγμή της σύγκρουσης του αυτοκινήτου του με το τραμ το μόνο που τον απασχολούσε ήταν το να προστατεύσει τις κόρες του.
Διαβάστε το στο Ιμόμπιλε για το σοβαρό τροχαίο: «Ήταν ένας εφιάλτης, σκεφτόμουν μόνο να προστατεύσω τις κόρες μου»
Για το σοβαρό τροχαίο που είχε μίλησε ο Τσίρο Ιμόμπιλε, λέγοντας πως το μόνο που σκεφτόταν εκείνη τη στιγμή ήταν να προστατεύσει τις κόρες του, οι οποίες επίσης επέβαιναν στο αυτοκίνητο. Ένα σοβαρό τροχαίο είχε ο Τσίρο Ιμόμπιλε, ο οποίος τράκαρε με ένα τραμ στους δρόμους της Ρώμης. Μάλιστα, ο φορ της Λάτσιο υπέστη κάταγμα στα […]
The post Ιμόμπιλε για το σοβαρό τροχαίο: «Ήταν ένας εφιάλτης, σκεφτόμουν μόνο να προστατεύσω τις κόρες μου» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΙμόμπιλε για το τροχαίο: «Σκεφτόμουν μόνο πώς θα προστατεύσω τις κόρες μου»
Στο σοβαρό τροχαίο που είχε αναφέρθηκε ο Τσίρο Ιμόμπιλε τονίζοντας πως έζησε έναν εφιάλτη και η μόνη του σκέψη ήταν πως θα προστατεύσει τις κόρες του που ήταν μαζί του.
Διαβάστε το στο to10.gr