Συντάξεις Μαΐου: Τότε να ελέγξετε τους λογαριασμούς σας

08:14 - 18/04/2023

Συντάξεις: Την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου αναμένεται να πληρωθούν οι συντάξεις, κύριες και επικουρικές, από τον ΕΦΚΑ. Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής οι καταβολές αναμένεται να αρχίσουν την Τρίτη 25 Απριλίου (πρακτικά από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας) και θα έχουν ολοκληρωθεί ως τις 27 Απριλίου. Συντάξεις: Αναλυτικά οι ημερομηνίες Συγκεκριμένα με […] Το άρθρο Συντάξεις Μαΐου: Τότε να ελέγξετε τους λογαριασμούς σας εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συντάξεις Μαΐου 2023: Πότε θα γίνει η πληρωμή στους δικαιούχους συνταξιούχους

Την τελευταία εβδομάδα του μήνα και συγκεκριμένα από τις 25 έως τις 28 Απριλίου, αναμένεται να γίνουν οι πληρωμές στις συντάξεις Μαΐου 2023 από τον ΕΦΚΑ

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Συντάξεις Μαΐου 2023: Πότε θα γίνει η πληρωμή στους δικαιούχους συνταξιούχους

Οι συντάξεις Μαΐου 2023 αναμένεται να καταβληθούν από τον ΕΦΚΑ στους δικαιούχους από τις 25 Απριλίου έως και τις 28 Απριλίου. Η καταβολή των συντάξεων Μαΐου αναμένεται να ξεκινήσει την Τρίτη 25 Απριλίου 2023 και να ολοκληρωθεί το αργότερο την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023. Την Τρίτη 25 Απριλίου ή Τετάρτη 26 Απριλίου αναμένεται να καταβληθούν ... Περισσότερα To άρθρο Συντάξεις Μαΐου 2023: Πότε θα γίνει η πληρωμή στους δικαιούχους συνταξιούχους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τράπεζα Κύπρου: Κλείνει τους λογαριασμούς των Ρώσων πελατών της

Η Τράπεζα Κύπρου άρχισε να ενημερώνει τους πελάτες της που είναι πολίτες της Ρωσίας ότι θα κλείσουν οι λογαριασμοί τους, γράφει η η ρωσική έκδοση του περιοδικού Forbes επικαλούμενη την…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Συντάξεις Μαΐου: Πότε θα δουν τα ποσά στους λογαριασμούς τους οι δικαιούχοι

Σύντομα αναμένεται να καταβληθούν οι συντάξεις των ταμείων σε όλους τους δικαιούχους Στις 25 έως έως και τις 28 Απριλίου αναμένεται να δουν τα ποσά των συντάξεων Μαΐου οι δικαιούχοι του e-ΕΦΚΑ. Πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα […] The post Συντάξεις Μαΐου: Πότε θα δουν τα ποσά στους λογαριασμούς τους οι δικαιούχοι appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη