Η Κατερίνα Καινούργιου για την απώλεια δικού της προσώπου: «Ήμουν σαν χαμένη μέσα στο σπίτι»

11:48 - 19/04/2023

Με αφορμή το βίντεο που ανέβασε ο Δημήτρης Φιντιρίκος από τη διάρρηξη στο σπίτι του αλλά και8 την αναφορά του επιχειρηματίας στον τρόμο που βίωσε η οικιακή βοηθός του η Κατερίνα Καινούργιπυ έκανε μια κατάθεση ψυχής. Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε για τη δική τη απώλεια που της στοίχισε. Πριν από […] The post Η Κατερίνα Καινούργιου για την απώλεια δικού της προσώπου: «Ήμουν σαν χαμένη μέσα στο σπίτι» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: Συντετριμμένη με την απώλεια αγαπημένου της προσώπου

«Σκοτώθηκε την προηγούμενη βδομάδα. Ήμασταν μαζί 14 χρόνια...», εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής της

Διαβάστε το στο

Συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου: Χθες ήμουν σαν χαμένη μες στο σπίτι

Στο θάνατο ενός πολύ κοντινού προσώπου της αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης (19/04) στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» με αφορμή τη διάρρηξη στο σπίτι του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου και την αγωνία του για τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται μαζί του. «Ο φόβος όλων δεν είναι τα ρολόγια, τα προσωπικά αντικείμενα και το είπε και ο Δημήτρης. Έχεις μια γυναίκα μες στο σπίτι, μπορεί να βρίσκεσαι κι εσύ μέσα και να κοιμάσαι, να πάθεις εγκεφαλικό, ανακοπή», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου. «Σας το λέω κι εγώ που τώρα έχω χάσει τη Μαρία, που σκοτώθηκε την προηγούμενη βδομάδα. Την είχα πόσα χρόνια, ήμασταν μαζί 14 χρόνια… χθες ήμουν σαν χαμένη μες στο σπίτι.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»