Γιώργος Λιάγκας – Φωτεινή Πετρογιάννη εκτός εαυτού: «Μικροπολιτική δεν έχω κάνει ποτέ στην καριέρα μου»

11:52 - 19/04/2023

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φωτεινή Πετρογιάννη βγήκαν από τα ρούχα τους κατά τη διάρκεια της κουβέντας για την υπόθεση […] The post Γιώργος Λιάγκας – Φωτεινή Πετρογιάννη εκτός εαυτού: «Μικροπολιτική δεν έχω κάνει ποτέ στην καριέρα μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λιάγκας: Ούρλιαζε στον αέρα της εκπομπής του – «Δεν έχω κάνει ποτέ στην καριέρα μου…»

Τι συνέβη;

Διαβάστε το στο

Χαμός με Λιάγκα και Πετρογιάννη για τον Γεωργούλη: «Μικροπολιτική δεν έχω κάνει ποτέ - Ντροπή!»

Καυγάς on air για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φωτεινή Πετρογιάννη με αφορμή την υπόθεση Γεωργούλη.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Τσακώθηκαν Λιάγκας και Πετρογιάννη για τον Αλέξη Γεωργούλη: Μικροπολιτική δεν έχω κάνει ποτέ στην καριέρα μου, ντροπή

Ένταση επικράτησε στο πλατό της εκπομπής «Το πρωινό» ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Φωτεινή Πετρογιάννη, την ώρα που συζητούσαν για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη. Γιώργος Λιάγκας: Κρεμάσαμε μια γυναίκα, χωρίς να το θέλει, στα μανταλάκια. Θα μου πεις, η κοινωνία αυτή τελικά θα κάνει τη γυναίκα αυτή ηρωίδα; Πολύ πιθανό, θα γίνει η ιέρεια του #metoo στην Ελλάδα η συγκεκριμένη κυρία και το αξίζει και μπράβο της, αν ισχύουν οι καταγγελίες προφανώς. Φωτεινή Πετρογιάννη: Επειδή λέει ότι θα ηρωποιηθεί, δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον Γιώργος Λιάγκας: Αν ευσταθούν οι καταγγελίες είπα. Μη βάζεις στο στόμα μου πράγματα που δεν έχω πει. Φωτεινή Πετρογιάννη: Δεν λέω για σένα Γιώργο μου, δεν λέω

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Χαμός με Γιώργο Λιάγκα και Φωτεινή Πετρόγιαννη: «Κρεμάσαμε μια γυναίκα, χωρίς να το θέλει, στα μανταλάκια – Μικροπολιτική δεν έχω κάνει ποτέ στην καριέρα μου»

Χαμός έγινε στον αέρα του Πρωινού στον ΑΝΤ1, ανέμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Φωτεινή Πετρόγιαννη, κατά τη διάρκεια της κουβέντας για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, μετά από διαφωνίες που είχαν σχετικά με το θέμα.Χαμός έγινε στον αέρα του Πρωινού στον ΑΝΤ1, ανέμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Φωτεινή Πετρόγιαννη, κατά τη διάρκεια της κουβέντας για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, μετά από διαφωνίες που είχαν σχετικά με το θέμα.Γ.Λ. Κρεμάσαμε μια γυναίκα, χωρίς να το θέλει, στα μανταλάκια. Θα μου πεις, η κοινωνία αυτή τελικά θα κάνει τη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Λιάγκας κατά Πετρογιάννη: «Μικροπολιτική δεν έχω κάνει ποτέ στην καριέρα μου»

Είχαν έντονη αντιπαράθεση για την υπόθεση Γεωργούλη

Διαβάστε το στο news.gr

Γιώργος Λιάγκας: Ούρλιαζε στον αέρα της εκπομπής του – «Δεν έχω κάνει ποτέ στην καριέρα μου…»

Τι συνέβη;

Διαβάστε το στο to10.gr

Λιάγκας - Πετρογιάννη εκτός εαυτού: "Μικροπολιτική δεν έχω κάνει ποτέ στην καριέρα μου"

"Θα τσακωθούμε εδώ τώρα λες και είμαστε γραφικοί πολιτικοί που τσακώνονται στα παράθυρα. Ντροπή"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο