Αλέξης Γεωργούλης: Τι είχε πει σε συνέντευξη για την κακοποίηση λίγες ημέρες πριν την καταγγελία
12:02 - 19/04/2023
«Οι άνθρωποι που δουλεύουν μέσα στο ευρωκοινοβούλιο είναι άνθρωποι. Δεν σημαίνει ότι ερωτεύονται μέσα στους χώρους του, αλλά υπάρχουν και μετά»
Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Χρονοπούλου: Η συνέντευξη με θέμα την κακοποίηση και η ανάρτηση για τη 12χρονη στα Σεπόλια
Η Ελένη Χρονοπούλου είχε τοποθετηθεί αρκετές φορές δημόσια για τα δικαιώματα των παιδιών και των γυναικών.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΑλέξης Γεωργούλης: Τι ανέφερε στο παρελθόν για την σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο εργασίας
Σάλο έχει προκαλέσει από το βράδυ της Δευτέρας 17/4 η καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για βαριά αδικήματα σεξουαλικής φύσης, ενώ παράλληλα έχει γίνει αίτημα για άρση της πολιτικής του ασυλίας από τις εισαγγελικές αρχές του Βελγίου. Η Ελένη Χρονοπούλου, δικηγόρος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είναι η γυναίκα που έκανε καταγγελία εις βάρος του […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΑλέξης Γεωργούλης: «Εγώ το παιδί μου το ξέρω» – Η μητέρα του στο T-live μετά την καταγγελία
Μετά την καταγγελία που έγινε εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη από την Ελένη Χρονοπούλου, η μητέρα
To άρθρο Αλέξης Γεωργούλης: «Εγώ το παιδί μου το ξέρω» – Η μητέρα του στο T-live μετά την καταγγελία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΕλένη Χρονοπούλου: Η συνέντευξη με θέμα την κακοποίηση και η ανάρτηση για τη 12χρονη στα Σεπόλια
Η Ελένη Χρονοπούλου είχε τοποθετηθεί αρκετές φορές δημόσια για τα δικαιώματα των παιδιών και των γυναικών. Για το ζήτημα της κακοποίησης των παιδιών, καθώς και για την υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια είχε μιλήσει πριν λίγες ημέρες η Ελένη Χρονοπούλου, η οποία πέρα από μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ είναι και δικηγόρος. Η ίδια […]
The post Ελένη Χρονοπούλου: Η συνέντευξη με θέμα την κακοποίηση και η ανάρτηση για τη 12χρονη στα Σεπόλια appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΑλέξης Γεωργούλης: Τι δήλωνε για την κακοποίηση, 11 μέρες πριν γίνει γνωστή η καταγγελία σε βάρος του;
Πριν από δύο εικοσιτετράωρα, το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, έγινε γνωστή η καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, για παρενόχληση και κακοποίηση. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, και έχει αφήσει τους δικηγόρους του να αναλάβουν την υπόθεση. Στις 6 Απριλίου 2023, 11 ημέρες πριν γίνει γνωστή η σε βάρος του κατηγορία, έδωσε συνέντευξη στον […]
The post Αλέξης Γεωργούλης: Τι δήλωνε για την κακοποίηση, 11 μέρες πριν γίνει γνωστή η καταγγελία σε βάρος του; appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr