Nτυμένοι στα λευκά είπαν το τελευταίο «αντίο» στο νεαρό που σκοτώθηκε στο φοβερό τροχαίο στον Άλιμο

19:26 - 19/04/2023

Με το αγαπημένο του τραγούδι να παίζει δυνατά από ένα ηχείο, αποχαιρέτισαν, ντυμένοι στα λευκά οι φίλοι του, τον νεαρό Νίκο που σκοτώθηκε στο φοβερό τροχαίο στη λεωφόρο Καλαμακίου στον Άλιμο την περασμένη Τρίτη (11/04). «Μάνα ηρέμησα και δεν πονάω πια θέλω να ξέρεις πως σε βλέπω από ψηλά/ Μάνα με ζήλεψε μου είπαν ο θεός με πήρε δίπλα του για άγγελο κι αυτός / Θα είμαι δίπλα σας σε κάθε σας στιγμή θα σας προσέχω από εκεί πάνω όλους μαζί / Κι αν θελήσεις τώρα κάτι να μου πεις τα μάτια σήκωσε ψηλά για να με δεις». Η κηδεία του νεαρού έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (18/04) στο κοιμητήριο του Αγίου Δημητρίου που είχε κατακλυστεί από κόσμο. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του Νίκου και η αδελφή του,

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας