Τσιτσιπάς: «Απολαμβάνω το τένις και ελπίζω για τον τελικό»
19:36 - 19/04/2023
O Στέφανος Τσιτσιπάς, φιναλίστ το 2018 και το 2021 στο Open Banc Sabadell της Βαρκελώνης, έκανε το τέλειο ξεκίνημα στη διαδρομή του για το 2023 στο χωμάτινο...
Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Barcelona Open-Τσιτσιπάς: «Απολαμβάνω το τένις και ελπίζω για τον τελικό»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους 16 τουρνουά της Βαρκελώνης και δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την παρουσία του στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας
Διαβάστε το στο Barcelona Open-Τσιτσιπάς: «Απολαμβάνω το τένις και ελπίζω για τον τελικό»
O Στέφανος Τσιτσιπάς, φιναλίστ το 2018 και το 2021 στο Open Banc Sabadell της Βαρκελώνης, έκανε το τέλειο ξεκίνημα στη διαδρομή του για το 2023 στο χωμάτινο ATP 500, στην πίστα «Pista Rafa Nadal» επικρατώντας του Πέδρο Κατσίν με 6-4, [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grBarcelona Open-Τσιτσιπάς: «Απολαμβάνω το τένις και ελπίζω για τον τελικό»
Barcelona Open-Τσιτσιπάς: «Απολαμβάνω το τένις και ελπίζω για τον τελικό»
19/04/2023
O Στέφανος Τσιτσιπάς, φιναλίστ το 2018 και το 2021 στο Open Banc Sabadell της Βαρκελώνης, έκανε το τέλειο ξεκίνημα στη διαδρομή του για το 2023 στο χωμάτινο ATP 500, στην πίστα «Pista Rafa Nadal» επικρατώντας του Πέδρο Κατσίν με 6-4, 6-2 μετά από σε 78 λεπτά.
«Μπορούσα να παρουσιάσω καλό τένις εκεί έξω στο γήπεδο», είπε ο Τσιτσιπάς, ο οποίος τώρα έχει ρεκόρ 17-5 για το 2023.
«Ήταν δύσκολος αγώνας. Συνέχισα να είμαι πολύ επιθετικός, περισσότερο από όσο έχω συνηθίσει, οπότε η όλη αξιολόγηση είναι θετική. Είμαι χαρούμενος με το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα κατά τη διάρκεια το
Διαβάστε το στο filathlos.grBarcelona Open, Τσιτσιπάς: «Απολαμβάνω το τένις εδώ και ελπίζω να φτάσω στον τελικό» (vid)
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τη σημερινή του επίδοση εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις on court δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού κόντρα στον Πέδρο Κατσίν, καθώς συνδύασε μία καλή αγωνιστική παρουσία με νίκη και πρόκριση στον επόμενο γύρο του Barcelona Open. Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας επικράτησε με 6-4, 6-2, του No. 69 της παγκόσμιας κατάταξης, […]
The post Barcelona Open, Τσιτσιπάς: «Απολαμβάνω το τένις εδώ και ελπίζω να φτάσω στον τελικό» (vid) appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr