Survivor All Star: Το πέσιμο του Καραγκούνια στην Τουρκάλα και η θεωρία του Βασάλου
22:56 - 19/04/2023
Survivor All Star: Ο Τάκης Καραγκούνιας ξεκίνησε μία συζήτηση με Τουρκάλα παίκτρια, για το πόσα κιλά έχει χάσει, αλλά και τις δουλειές που έκανε εκτός παιχνιδιού. «Εγώ κάνω αθλήματα με σανίδες» του είπε η κοπέλα, με τον παίκτη από το Αίγιο να απαντά: «Εγώ είμαι πρώην μποξέρ. Ήμουν στην εθνική ομάδα εννιά φορές στο παρελθόν […]
Το άρθρο Survivor All Star: Το πέσιμο του Καραγκούνια στην Τουρκάλα και η θεωρία του Βασάλου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor All Star: Η ομοιότητα του Τάκη Καραγκούνια με Τούρκο παίκτη - «Σαν χωρισμένα δίδυμα»
Ο Γιώργος Λιανός εντόπισε την ομοιότητά τους, με τους συμπαίκτες τους να μένουν άφωνοι - Δείτε βίντεο
Διαβάστε το στο Survivor All Star: Η ομοιότητα του Τάκη Καραγκούνια με Τούρκο παίκτη – «Σαν χωρισμένα δίδυμα»
Ένας μικτός αγώνας που χάρισε μεγάλα έπαθλα στους Έλληνες και τους Τούρκους παίκτες πραγματοποιήθηκε χθες στο Survivor All Star. Kατά την παρουσίαση των παικτών των δύο ομάδων, ο Γιώργος Λιανός στάθηκε στον Τάκη Καραγκούνια και τον Τούρκο παίκτη, Ozgur. Οι δύο παίκτες έμοιαζαν εκπληκτικά, με τους συμπαίκτες τους να συμφωνούν με τον παρουσιαστή, ενώ είχαν μείνει άναυδοι. […]
The post Survivor All Star: Η ομοιότητα του Τάκη Καραγκούνια με Τούρκο παίκτη – «Σαν χωρισμένα δίδυμα» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr