Δημήτρης Αρβανίτης: «Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ένα παιδί μετρημένο, όχι ιδιαίτερης ευφυίας»
12:26 - 20/04/2023
Ο Αλέξης Γεωργούλης βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας μετά από την καταγγελία εις βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση και ο […]
The post Δημήτρης Αρβανίτης: «Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ένα παιδί μετρημένο, όχι ιδιαίτερης ευφυίας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Αρβανίτης για Γεωργούλη: «Είναι ένα παιδί μετρημένο, όχι ιδιαίτερης ευφυΐας» (vid)
«Δεν είχα κανένα παράπονο όσο δουλεύαμε μαζί», λέει ο Δημήτρης Αρβανίτης.
Διαβάστε το στο Δημήτρης Αρβανίτης: Ο Γεωργούλης είναι ένα παιδί χαμηλής ευφυΐας
Ο Αλέξης Γεωργούλης βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα» μετά από την σε βάρος του καταγγελία για βιασμό και ο Δημήτρης Αρβανίτης, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ο πρώην, πλέον, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την άποψή του. «Ήταν ένας εξαιρετικός συνεργάτης, πολύ σωστός άνθρωπος. Οι ιδέες που είχε δεν ήταν οι εξωφρενικά προωθημένες ή κάτι να πεις, ήταν ένας νορμάλ άνθρωπος όπως είμαστε όλοι σε ένα γύρισμα. Δεν είχα κανένα παράπονο όσο δουλεύαμε μαζί». «Δεν είχε ακουστεί απολύτως τίποτα και από κανέναν σε καμία περίπτωση. Ήταν ένα παιδί μετρημένο και θα είμαι και απολύτως ειλικρινής, όχι ιδιαίτερης ευφυίας, δεν ήταν ένας άνθρωπος που έλεγες τι φοβερό μυαλό είναι αυτό που έχω μπροστά μου. Είχ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔημήτρης Αρβανίτης: «Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ένα παιδί μετρημένο, όχι ιδιαίτερης ευφυίας»
Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης, ο οποίος έχει συνεργαστείμε τον Αλέξη Γεωργούλη, μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης, ο οποίος έχει συνεργαστείμε τον Αλέξη Γεωργούλη, μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.«Ήταν ένας εξαιρετικός συνεργάτης, πολύ σωστός άνθρωπος. Οι ιδέες που είχε δεν ήταν οι εξωφρενικά προωθημένες ή κάτι να πεις, ήταν ένας νορμάλ άνθρωπος όπως είμαστε όλοι σε ένα γύρισμα. Δεν είχα κανένα παράπονο όσο δουλεύαμε μαζί. Δεν είχε […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr