Δήμητρα Ματσούκα: «Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον άνθρωπο που είμαι τώρα, μπορεί να είχα παιδί»
20:00 - 20/04/2023
Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε η Δήμητρα Ματσούκα στην εκπομπή Τετ α τετ και τον Τάσος
To άρθρο Δήμητρα Ματσούκα: «Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον άνθρωπο που είμαι τώρα, μπορεί να είχα παιδί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δήμητρα Ματσούκα: Αν συναντιόμουν νωρίτερα με τον άνθρωπο που είμαι τώρα, μπορεί να είχα παιδί
Κομμάτια της ζωής της μοιράστηκε η ηθοποιός
Διαβάστε το στο Δήμητρα Ματσούκα: Αν είχα συναντηθεί με τον άνθρωπό μου νωρίτερα, ίσως είχα παιδί
Για τον πατέρα της που ήταν απών, για το θυμό που είχε με τα media αλλά και για τον σύντροφό της μιλά η Δήμητρα Ματσούκα στον Τάσο Τρύφωνος. Η εκπομπή Τετ α Τετ με τη γνωστή ηθοποιό θα μεταδοθεί την Κυριακή (23.04.2023) από τον Alpha Κύπρου. Η Δήμητρα Ματσούκα εξομολογείται ότι «ομπαμπάς μου δεν ήταν ... Περισσότερα
To άρθρο Δήμητρα Ματσούκα: Αν είχα συναντηθεί με τον άνθρωπό μου νωρίτερα, ίσως είχα παιδί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Δήμητρα Ματσούκα: Αν είχα συναντηθεί με τον άνθρωπό μου νωρίτερα, ίσως είχα παιδί
Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε η Δήμητρα Ματσούκα στην εκπομπή Τετ α Τετ και τον Τάσο ΤρύφωνοςΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΔήμητρα Ματσούκα: «Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον άνθρωπο που είμαι τώρα, μπορεί να είχα παιδί»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Δήμητρα Ματσούκα στην εκπομπή Τετ-α-τετ με τον Τάσος Τρύφωνος.Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Δήμητρα Ματσούκα στην εκπομπή Τετ-α-τετ με τον Τάσος Τρύφωνος.Η γοητευτική ηθοποιός στην εκπομπή που θα προβληθεί τις επόμενες ημέρες θα μιλήσει για την καριέρα της και την προσωπική της ζωή. «Ο μπαμπάς μου δεν ήταν ιδιαίτερα παρών στις ζωές μας» αναφέρει μεταξύ άλλων. Η Δήμητρα Ματσούκα εξομολογείται […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΔήμητρα Ματσούκα: «Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον άνθρωπο που είμαι τώρα, μπορεί να είχα παιδί»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη θα δώσει η Δήμητρα Ματσούκα στην εκπομπή Τετ-α-τετ με τον Τάσος Τρύφωνος. Η γοητευτική […]
The post Δήμητρα Ματσούκα: «Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον άνθρωπο που είμαι τώρα, μπορεί να είχα παιδί» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΔήμητρα Ματσούκα: «Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον σύντροφό μου, μπορεί να είχα παιδί»
Για την προσωπική της ζωή αλλά και για τις επαγγελματικές της επιλογές μίλησε η Δήμητρα Ματσούκα στην εκπομπή Τετ-α-τετ με τον Τάσο Τρύφωνος.
Διαβάστε το στο neolaia.grΔήμητρα Ματσούκα: "Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον άνθρωπο που είμαι τώρα, μπορεί να είχα παιδί"
"Θα ήθελα να μεγαλώνω ωραία"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΗ Δήμητρα Ματσούκα για τη σχέση της με τον Πέτρο Κόκκαλη: «Αν είχαμε συναντηθεί νωρίτερα μπορεί αυτή τη στιγμή να είχα παιδί»
Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε για την καλλιτεχνική της πορεία, τα παιδικά της χρόνια αλλά και τη σχέση της με τον Πέτρο Κόκκαλη. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ α Τετ» η Δήμητρα Ματσούκα ανέφερε: «Ο μπαμπάς μου δεν ήταν ιδιαίτερα παρών στις ζωές μας. Πιο μικρή είχα έναν θυμό με […]
The post Η Δήμητρα Ματσούκα για τη σχέση της με τον Πέτρο Κόκκαλη: «Αν είχαμε συναντηθεί νωρίτερα μπορεί αυτή τη στιγμή να είχα παιδί» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr