Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω υπάρξει σε τοξικές σχέσεις, έκλεισαν οριστικά κύκλοι»

11:48 - 21/04/2023

Με αφορμή τη χθεσινή σεληνιακή έκλειψη, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια αναφορά στους κύκλους που έκλεισαν To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω υπάρξει σε τοξικές σχέσεις, έκλεισαν οριστικά κύκλοι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω υπάρξει σε τοξικές σχέσεις και πάντα προσπαθούσα να τις σώσω – Να ανοίγετε νέους κύκλους γενικότερα»

Κατερίνα Καινούργιου: Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και δημοσιογράφος Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε σήμερα Παρασκευή (21/4) μέσα από τον αέρα της εκπομπής της στις τοξικές σχέσεις, ενώ αποκάλυψε πως και η ίδια στην προσωπική της ζωή έχει βιώσει αντίστοιχα περιστατικά. Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη χθεσινή ημέρα και δήλωσε πως ήταν η […] Το άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω υπάρξει σε τοξικές σχέσεις και πάντα προσπαθούσα να τις σώσω – Να ανοίγετε νέους κύκλους γενικότερα» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω υπάρξει σε κακοποιητικές σχέσεις και προσπαθούσα να τις σώσω»

Με αφορμή την σκηνική σύμπραξη της Λένας Δροσάκη και του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, μετά τον χωρισμό τους, η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να […] The post Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω υπάρξει σε κακοποιητικές σχέσεις και προσπαθούσα να τις σώσω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Μια ζωή είχα κακοποιητικές σχέσεις και προσπαθούσα να τις σώσω»

"Μην εμπιστεύεστε τα παλιά τα τοξικά" εκμυστηρεύτηκε η Κατερίνα Καινούργιου

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Κατερίνα Καινούργιου: "Έχω υπάρξει σε τοξικές σχέσεις και πάντα προσπαθούσα να τις σώσω"

"Τέρμα τα παλιά τα τοξικά, να τα κλείνετε και να πάτε για καινούρια"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της