Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω υπάρξει σε τοξικές σχέσεις, έκλεισαν οριστικά κύκλοι»
11:48 - 21/04/2023
Με αφορμή τη χθεσινή σεληνιακή έκλειψη, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια αναφορά στους κύκλους που έκλεισαν
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω υπάρξει σε τοξικές σχέσεις, έκλεισαν οριστικά κύκλοι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω υπάρξει σε τοξικές σχέσεις και πάντα προσπαθούσα να τις σώσω – Να ανοίγετε νέους κύκλους γενικότερα»
Κατερίνα Καινούργιου: Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και δημοσιογράφος Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε σήμερα Παρασκευή (21/4) μέσα από τον αέρα της εκπομπής της στις τοξικές σχέσεις, ενώ αποκάλυψε πως και η ίδια στην προσωπική της ζωή έχει βιώσει αντίστοιχα περιστατικά. Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη χθεσινή ημέρα και δήλωσε πως ήταν η […]
Το άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω υπάρξει σε τοξικές σχέσεις και πάντα προσπαθούσα να τις σώσω – Να ανοίγετε νέους κύκλους γενικότερα» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΚατερίνα Καινούργιου: «Έχω υπάρξει σε κακοποιητικές σχέσεις και προσπαθούσα να τις σώσω»
Με αφορμή την σκηνική σύμπραξη της Λένας Δροσάκη και του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, μετά τον χωρισμό τους, η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να […]
The post Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω υπάρξει σε κακοποιητικές σχέσεις και προσπαθούσα να τις σώσω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΚατερίνα Καινούργιου: «Μια ζωή είχα κακοποιητικές σχέσεις και προσπαθούσα να τις σώσω»
"Μην εμπιστεύεστε τα παλιά τα τοξικά" εκμυστηρεύτηκε η Κατερίνα Καινούργιου
Διαβάστε το στο pagenews.grΚατερίνα Καινούργιου: "Έχω υπάρξει σε τοξικές σχέσεις και πάντα προσπαθούσα να τις σώσω"
"Τέρμα τα παλιά τα τοξικά, να τα κλείνετε και να πάτε για καινούρια"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr