Εκλογές 2023 – Κυριάκος Μητσοτάκης: Αν τα «κουκιά» βγαίνουν θα πάνε σε «πολιτική τερατογένεση»

14:26 - 21/04/2023

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το Ναύπλιο και τις Μυκήνες μίλησε για τα διλήμματα των εκλογών ενώ έκανε λόγο για «πολιτική τερατογένεση» στην οποία μπορούν να προχωρήσουν οι ηττημένοι της κάλπης Το Ναύπλιο και τις Μυκήνες, επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και να […] The post Εκλογές 2023 – Κυριάκος Μητσοτάκης: Αν τα «κουκιά» βγαίνουν θα πάνε σε «πολιτική τερατογένεση» appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εκλογές 2023 – Κυριάκος Μητσοτάκης: Το διάγγελμα του Πρωθυπουργού

“Μόλις παρέδωσα στην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας την Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου με την οποία εισηγούμαι και επισήμως τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εθνικών εκλογών την Κυριακή 21 Μαΐου. Με την ουσιαστική ολοκλήρωση, δηλαδή, της πρώτης μας κυβερνητικής θητείας, όπως εξαρχής είχα δεσμευτεί και όπως πράγματι συμβαίνει”, αναφέρει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.   ... Περισσότερα To άρθρο Εκλογές 2023 – Κυριάκος Μητσοτάκης: Το διάγγελμα του Πρωθυπουργού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Εκλογές 2023- Κυριάκος Μητσοτάκης: Το διάγγελμα του Πρωθυπουργού

Το διάγγελμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.  “Μόλις παρέδωσα στην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας την Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου με την οποία εισηγούμαι και επισήμως τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εθνικών εκλογών την Κυριακή 21 Μαΐου.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Εκλογές 2023 – Κυριάκος Μητσοτάκης: Το διάγγελμα του Πρωθυπουργού

“Μόλις παρέδωσα στην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας την Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου με την οποία εισηγούμαι και επισήμως τη διάλυση της […] The post Εκλογές 2023 – Κυριάκος Μητσοτάκης: Το διάγγελμα του Πρωθυπουργού appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Εκλογές 2023 – Κυριάκος Μητσοτάκης: Το διάγγελμα του Πρωθυπουργού (βίντεο)

“Μόλις παρέδωσα στην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας την Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου με την οποία εισηγούμαι και επισήμως τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εθνικών εκλογών την Κυριακή 21 Μαΐου. Με την ουσιαστική ολοκλήρωση, δηλαδή, της πρώτης μας κυβερνητικής θητείας, όπως εξαρχής είχα δεσμευτεί και όπως πράγματι συμβαίνει”, ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Κάνοντας μία […]

Διαβάστε το στο evros24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”