MasterChef: Συγκινεί ο Στέφανος για το bullying που δέχθηκε – «Με έβριζαν λόγω καταγωγής»
22:46 - 21/04/2023
Ο «παλιός» παίκτης από το MasterChef 5, μίλησε για ένα περιστατικό με τον Αλέξανδρο στο σπίτι που ουσιαστικά του έκανε… […]
The post MasterChef: Συγκινεί ο Στέφανος για το bullying που δέχθηκε – «Με έβριζαν λόγω καταγωγής» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
MasterChef-Στέφανος: «Έχω φάει πολύ bullying, με έβριζαν λόγω καταγωγής»
«Ήμουν και ο χοντρός της παρέας, το έχω ζήσει στο πετσί μου» πρόσθεσε - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο MasterChef: Συγκινεί ο Στέφανος για το bullying που δεχόταν – «Ήμουν ο χοντρός της παρέας, με έβριζαν συνέχεια και λόγω καταγωγής»
Χωρίς τον Σωτήρη Κοντιζά υποδέχτηκαν o Λεωνίδας Κουτσόπουλος και o Πάνος Ιωαννίδης στο πλατό του MasterChef τους 13 παίκτες στο επεισόδιο της Παρασκευής (21/4). Ο «θείος Λεό» πήρε τον λόγο για να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις αναφέροντας πως ο τρίτος της παρέας τους έμεινε σπίτι γιατί ήταν άρρωστος. Όπως είπε, μετά την ομαδική δοκιμασία βγήκε off και μάλιστα απέδωσε την αδιαθεσία του στο… μάτι! «Να στείλουμε περαστικά στον κύριο Σωτήρη Κοντιζά, δεν ένιωθε πάρα πολύ καλά… κάτι συνέβη, μάτι πρέπει να είναι, οπότε να του στείλουμε την αγάπη μας» είπε όλο νόημα. Συγκινεί ο Στέφανος για το bullying που δέχθηκε – «Με έβριζαν λόγω καταγω
Διαβάστε το στο Newsbeast.grMasterChef: Συγκινεί ο Στέφανος Χίλας για το μπούλινγκ που έχει δεχτεί για την καταγωγή του – «Τρέμω, με έβριζαν συνέχεια»
Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής 21/7 ο Στέφανος Χίλας, στο επεισόδιο του
To άρθρο MasterChef: Συγκινεί ο Στέφανος Χίλας για το μπούλινγκ που έχει δεχτεί για την καταγωγή του – «Τρέμω, με έβριζαν συνέχεια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr