Υρώ Μανέ: Έχω κάνει το λάθος να μπερδέψω το επαγγελματικό με το οικογενειακό κι απογοητεύτηκα
19:41 - 22/04/2023
Η Υρώ Μανέ μίλησε για την μεγάλη της αποχή από την τηλεόραση, την οικογένειά της και τη νέα γενιά των καλλιτεχνών.Η Υρώ Μανέ υποδέχτηκε την Ναταλία Αργυράκη στο θέατρο Ακροπόλ και μίλησε αρχικά για την παράσταση «Το έκτο πάτωμα» που πρωταγωνιστεί και στην μεγάλη επιτυχία που σημειώνει. Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε πως δεν βρήκε έναν δρόμο στρωμένο στη ζωή της: «Δεν μου έχει έρθει τίποτα εύκολα, ο χώρος μας δεν είναι και ο ευκολότερος. Μετά τα Εγκλήματα μου πρότειναν πανομοιότυπα πράγματα και έκανα αρκετό καιρό να ξανακάνω τηλεόραση. Κατάλαβα όμως ότι δεν είναι καλό να απέχεις. Πολλές φορές έχω αναρωτηθεί για το ταλέντο στην κωμωδία, πιστεύω ότι είναι και γονιδιακό θέμα. Ένας πολύ καλός κωμικό
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Υρώ Μανέ: «Έκανα το λάθος να μπερδέψω το επαγγελματικό με το φιλικό και το οικογενειακό»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη παραχώρησε η Υρώ Μανέ. Η
To άρθρο Υρώ Μανέ: «Έκανα το λάθος να μπερδέψω το επαγγελματικό με το φιλικό και το οικογενειακό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr