Κούγιας για Γεωργούλη: Μου κάνει εντύπωση η καθυστέρηση των τριών ετών
11:51 - 23/04/2023
Σχετικά με την καταγγελία της 38χρονης δικηγόρου σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη στις Βρυξέλλες σχολίασε ο κ. Κούγιας: «Αυτή την στιγμή έχουμε μόνο την άσκηση μίας ποινικής δίωξης που είναι η αρχή της διερεύνησης, δικαστικά πλέον, μίας καταγγελίας».
Διαβάστε Περισσότερα στο pagenews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κούγιας για Γεωργούλη: Περίεργη ιστορία, μου κάνει εντύπωση η καθυστέρηση τριών ετών
«Στην Ευρώπη για την εξιχνίαση των εγκλημάτων κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας υπάρχει μία ταχύτατη διαδικασία», είπε ο Αλέξης Κούγιας.Ως «περίεργη ιστορία» χαρακτήρισε την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, το πρωί της Κυριακής (23/4). «Αυτή τη στιγμή έχουμε μόνο την άσκηση μίας ποινικής δίωξης που είναι η αρχή της διερεύνησης, δικαστικά πλέον, μίας καταγγελίας» είπε αρχικά ο κ. Κούγιας στο MEGA. «Μου κάνει εντύπωση η καθυστέρηση των τριών ετών» «Εδώ βλέπω πραγματικά μία περίεργη ιστορία. Στην Ευρώπη για την εξιχνίαση των εγκλημάτων κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας υπάρχει μία ταχύτατη διαδικασία». «Έχουμε μία δικηγόρο που γνωρίζει τα όρια του αυτόφωρου, δεν κάνει καταγγ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr