Χριστίνα Κουλουμπή για Αλέξη Γεωργούλη: «Φοβάμαι ότι είναι αλήθεια όλο αυτό – Έχω ακούσει ότι υπάρχουν αποδείξεις»

13:40 - 23/04/2023

Στην εκπομπή «Γεια σου» και στον ΣΚΑΪ μίλησε η Χριστίνα Κουλουμπή η οποία αναφέρθηκε στην υπόθεση To άρθρο Χριστίνα Κουλουμπή για Αλέξη Γεωργούλη: «Φοβάμαι ότι είναι αλήθεια όλο αυτό – Έχω ακούσει ότι υπάρχουν αποδείξεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστίνα Κουλουμπή για Γεωργούλη: «Φοβάμαι ότι είναι αλήθεια, ακούω ότι υπάρχουν αποδείξεις»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα έδωσε η Χριστίνα Κουλουμπή

Διαβάστε το στο

Χριστίνα Κουλουμπή για υπόθεση Γεωργούλη: «Φοβάμαι ότι είναι αλήθεια όλο αυτό»

Στην εκπομπή «Γεια σου» μίλησε η Χριστίνα Κουλουμπή, η οποία αναφέρθηκε στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη μετά την είδηση της καταγγελίας εναντίον του. Οι δυο τους πρωταγωνίστησαν μαζί στη σειρά του Mega «Εραστής δυτικών προαστίων» το 2004. «Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Χρειαζόμαστε οι άνθρωποι να υπάρχουν κάποια όρια. Όταν αυτά καταρρίπτονται, χρειάζεται τσεκούρι», ήταν το […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Χριστίνα Κουλουμπή για Γεωργούλη: «Φοβάμαι ότι είναι αλήθεια»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» έδωσε η ηθοποιός Χριστίνα Κουλουμπή και μεταξύ άλλων σχολίασε τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας με τον Αλέξη Γεωργούλη. Συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» έδωσε η ηθοποιός Χριστίνα Κουλουμπή και μεταξύ άλλων σχολίασε τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας με τον Αλέξη Γεωργούλη. «Στον “Εραστή δυτικών προαστίων” υπήρχε μια αθωότητα, αλλά μετά από αυτό δεν έκανα κάτι μεγάλο στην τηλεόραση. Υπήρχε ένας συνεργάτης που δεν τον ήθελα. Δεν μου άρεσε ο τρόπος […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Χριστίνα Κουλουμπή για Γεωργούλη: «Φοβάμαι ότι είναι αλήθεια, ακούω ότι υπάρχουν αποδείξεις»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα έδωσε η Χριστίνα Κουλουμπή. Η ηθοποιός απάντησε και για τα όσα […] The post Χριστίνα Κουλουμπή για Γεωργούλη: «Φοβάμαι ότι είναι αλήθεια, ακούω ότι υπάρχουν αποδείξεις» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Χριστίνα Κουλουμπή για Αλέξη Γεωργούλη: «Φοβάμαι ότι είναι αλήθεια όλο αυτό»

«Στον "Εραστή δυτικών προαστίων" υπήρχε ένας συνεργάτης που δεν τον ήθελα, δεν μου άρεσε ο τρόπος που μου συμπεριφερόταν, όχι μόνο σε μένα, αλλά και σε άλλους»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της