Μιμή Ντενίση: «Πιστεύω ότι οι άντρες με φοβούνται λόγω της δυναμικότητάς μου»
15:48 - 23/04/2023
Συνέντευξη στο Dot και τη Γωγώ Αυγερινοπούλου έδωσε η Μιμή Ντενίση, η οποία μίλησε για τα επαγγελματικά της, τη μητέρα […]
The post Μιμή Ντενίση: «Πιστεύω ότι οι άντρες με φοβούνται λόγω της δυναμικότητάς μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μιμή Ντενίση: «Πιστεύω ότι οι άντρες με φοβούνται λόγω της δυναμικότητάς μου»
Στην εκπομπή «Dot» και τη Γωγώ Αυγερινοπούλου μίλησε η Μιμή Ντενίση και αναφέρθηκε στην φεμινίστρια μητέρα της και τη δυναμικότητά της. Συγκεκριμένα η ηθοποιός είπε: «Η μητέρα μου ήταν πολύ δυναμική και φεμινίστρια. Ποτέ δεν με προέτρεψε να κάνω σχέση με κάποιον απλώς επειδή είναι πλούσιος. Έγινα δημοφιλής μέσα από τον Γιούγκερμαν. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με έβγαλε στο θέατρο. Δεν είμαι καθόλου αρχομανής. Αυτό που με ελκύει σε έναν άντρα είναι το μυαλό. Έχω σκεφτεί πολλές φορές να ασχοληθώ με την πολιτική. Πιστεύω ότι οι άντρες με φοβούνται λόγω της δυναμικότητάς μου». Σε άλλο σημείο της συνέντευξης παραδέχτηκε ότι: «Μου λείπει ένας σύντροφος αυτή την περίοδο». Για την κόρη της είπε: «Ακούω
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜιμή Ντενίση: «Πιστεύω ότι οι άντρες με φοβούνται λόγω της δυναμικότητάς μου»
Συνέντευξη στο Dot και τη Γωγώ Αυγερινοπούλου έδωσε η Μιμή Ντενίση, η οποία μίλησε για τα επαγγελματικά της, τη μητέρα της, την κόρη της και την πολιτική.Συνέντευξη στο Dot και τη Γωγώ Αυγερινοπούλου έδωσε η Μιμή Ντενίση, η οποία μίλησε για τα επαγγελματικά της, τη μητέρα της, την κόρη της και την πολιτική.«Η Ολυμπία Δουκάκη με ενέπνευσε να γράψω για τη Σμύρνη. Με αφορμή το “Σμύρνη μου αγαπημένη”, η Guardian αναδημοσίευσε μαρτυρίες δημοσιογράφων του ’22. Δεν στεναχωρήθηκα που δεν προτάθηκε για […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜιμή Ντενίση: «Πιστεύω ότι οι άντρες με φοβούνται λόγω της δυναμικότητάς μου»
Στην εκπομπή DOT και την δημοσιογράφο, Γωγώ Αυγερινοπούλου παραχώρησε συνέντευξη η Μιμή Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός,
To άρθρο Μιμή Ντενίση: «Πιστεύω ότι οι άντρες με φοβούνται λόγω της δυναμικότητάς μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜιμή Ντενίση: «Πιστεύω ότι οι άντρες με φοβούνται λόγω της δυναμικότητάς μου»
Στην εκπομπή «Dot» και τη Γωγώ Αυγερινοπούλου μίλησε η Μιμή Ντενίση και αναφέρθηκε στην φεμινίστρια μητέρα της και τη δυναμικότητά της. Συγκεκριμένα η ηθοποιός είπε: «Η μητέρα μου ήταν πολύ δυναμική και φεμινίστρια. Ποτέ δεν με προέτρεψε να κάνω σχέση με κάποιον απλώς επειδή είναι πλούσιος. Έγινα δημοφιλής μέσα από τον Γιούγκερμαν. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη […]
Διαβάστε το στο irafina.gr