Δανάη Παππά: «Δεν είμαι πατάτες τηγανιτές για να αρέσω σε όλους»

15:48 - 24/04/2023

Στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη κάθισε σήμερα η Δανάη Παππά. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τα σχόλια που […] The post Δανάη Παππά: «Δεν είμαι πατάτες τηγανιτές για να αρέσω σε όλους» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δανάη Παππά: Δεν με νοιάζει πλέον πως με βλέπουν, δεν μπορώ να αρέσω σε όλους

Η ηθοποιός Δανάη Παππά ήταν καλεσμένη στον καναπέ της εκπομπής «Ελένη» που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για όλα. Αναφέρθηκε στις σπουδές της με τον χορό στην Αμερική, λέγοντας πως τώρα δεν θα έφευγε τόσο εύκολο όπως όταν ήταν στην ηλικία των 19 ετών. «Παράλληλα με τους σπουδές μου, πήγα στη Νέα Υόρκη για ... Περισσότερα To άρθρο Δανάη Παππά: Δεν με νοιάζει πλέον πως με βλέπουν, δεν μπορώ να αρέσω σε όλους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Τι λέει για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς και τι για τον ρόλο της στον «Σασμό»;

Διαβάστε το στο

Δανάη Παππά: Δεν είμαι πατάτες τηγανιτές για να αρέσω σε όλους

Στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη κάθισε το μεσημέρι της Δευτέρας (24/04) η ηθοποιός Δανάη Παππά και μεταξύ άλλων πως δεν γίνεται να αρέσει σε όλους καθώς δεν είναι… τηγανιτές πατάτες. «Παράλληλα με τις σπουδές μου, πήγα στη Νέα Υόρκη για χορό. Ήθελα πάντα να πάω, να κάνω σεμινάρια. Ήμουν 19 χρονών τότε και δεν φοβόμουν καθόλου. Τώρα θα το σκεφτόμουν. Κάπως τα πράγματα βρήκαν το δρόμο τους. Δεν ήταν εύκολο, δεν ήταν με ανοιχτές αγκάλες αλλά ήταν κάπως συνηθισμένη η διαδικασία εκεί καθώς όλοι ήταν από κάπου αλλού. Τρεις μήνες έμεινα. Μου είχε γίνει μία πρόταση για δουλειά αλλά δεν το έκανα. Το σκέφτομαι πώς θα είχαν εξελιχθεί τα πράγματα αλλά τελικά πιστεύω πως όλα έγιναν για καλό», είπε αρχ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Την Δανάη Παππά υποδέχτηκε στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας 24/4. Η νεαρή ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων, για τις σπουδές της με τον χορό στην Αμερική, για την συμμετοχή της και τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά, Σασμός. «Παράλληλα με τους σπουδές μου, πήγα στη Νέα Υόρκη για χορό. Ήθελα πάντα […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

H Δανάη Παππά μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη μεταξύ άλλων, και για τα σχόλια που ακούει κατά καιρούς.H Δανάη Παππά μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη μεταξύ άλλων, και για τα σχόλια που ακούει κατά καιρούς.«Παράλληλα με τις σπουδές μου, πήγα στη Νέα Υόρκη για χορό. Ήθελα πάντα να πάω, να κάνω σεμινάρια. Ήμουν 19 χρονών τότε και δεν φοβόμουν καθόλου. Τώρα θα το σκεφτόμουν. Κάπως τα πράγματα βρήκαν το δρόμο τους. Δεν ήταν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Δεν είμαι πατάτες τηγανιτές για να αρέσω σε όλους» – Αφοπλιστική η Δανάη Παππά

Η Δανάη Παππά βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ της εκπομπής «Ελένη» και μίλησε για όλα. Η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε στις σπουδές της στον χορό στην Αμερική, στα πρώτα της βήματα στην υποκριτική και δήλωσε «ευγνώμων» στον Αντρέα Γεωργίου. «Παράλληλα με τους σπουδές μου, πήγα στη Νέα Υόρκη για χορό. Ήθελα πάντα να πάω, να κάνω σεμινάρια. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε σήμερα (24/4) η ηθοποιός Δανάη Παππά. (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Τι λέει για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς και τι για τον ρόλο της στον «Σασμό»;

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο