Μπαλοτέλι: «Χρωστάω την καριέρα μου στην Ίντερ – Στην καρδιά είμαι πάντα μιλανίστα»

23:36 - 24/04/2023

Ο Μάριο Μπαλοτέλι αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στις Ίντερ και Μίλαν που τον σημάδεψαν στην εκκίνηση της ποδοσφαιρικής καριέρας του Ο Μάριο Μπαλοτέλι έδωσε μία μεγάλη συνέντευξη σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό, όπου μίλησε για την καριέρα του και έκανε ειδική μνεία για τις δύο ιταλικές ομάδες, Ίντερ και Μίλαν, οι οποίες τόνισε πως τον σημάδεψαν περισσότερο. […] The post Μπαλοτέλι: «Χρωστάω την καριέρα μου στην Ίντερ – Στην καρδιά είμαι πάντα μιλανίστα» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπαλοτέλι: «Στην καρδιά, είμαι πάντα Μίλαν»

Για το πέρασμά του από την Ίντερ και τη Μίλαν, αλλά και την… ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε ο Μάριο Μπαλοτέλι. Μιλώντας σε ιταλικό ραδιόφωνο, ο Μπαλοτέλι τόνισε πως ναι μεν οφείλει την καριέρα του στην Ίντερ, αλλά στην καρδιά του θα παραμείνει πάντα οπαδός της Μίλαν. Αναλυτικά τα όσα είπε: […] The post Μπαλοτέλι: «Στην καρδιά, είμαι πάντα Μίλαν» appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)