Survivor: Τον έβγαλαν στον τάκο χωρίς δεύτερη σκέψη – «Μου χρωστάνε έπαθλο, δεν τους χρωστάω ασυλία»
00:48 - 25/04/2023
Τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση στο Survivor All Star για αυτή την εβδομάδα κλήθηκαν να ψηφίσουν οι Μπλε, μετά τη […]
The post Survivor: Τον έβγαλαν στον τάκο χωρίς δεύτερη σκέψη – «Μου χρωστάνε έπαθλο, δεν τους χρωστάω ασυλία» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor All Star: Οργισμένος Μαρτίκας - «Μου χρωστάνε έπαθλο, δεν τους χρωστάω ασυλία»
Survivor All Star: Τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση έμαθαν το βράδυ της Δευτέρας οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombSurvivor All Star: Φανερά ενοχλημένος ο Μαρτίκας με την 9η υποψηφιότητά του – «Μου χρωστάνε έπαθλο, δεν τους χρωστάω ασυλία»
Περισσότερη ένταση παρά… συμφιλίωση φαίνεται πως προκάλεσε η ένωση των δύο ομάδων στο Survivor All Star. Μετά το λαμπερό πάρτι, Κόκκινοι και Μπλε οδηγήθηκαν στο επεισόδιο της δευτέρας (24/4) στην κοινή πλέον καλύβα στην οποία καλούνται να συμβιώσουν. Ωστόσο, οι πρώτες διαφωνίες και η οχλαγωγία δεν άργησαν να φανούν. Μεταξύ των θεμάτων που προέκυψαν ανάμεσα στους παίκτες ήταν η επιλογή της θέσης για τον ύπνο, ενώ δεν έλειψαν και τα σχόλια για την στημένη ψηφοφορία στο πάρτι της ένωσης. «Αυτό σίγουρα δεν θα πάει καθόλου καλά. Μάλλον επιστροφές-καταστροφές θα γίνουν εδώ πέρα. Ήδη έχουμε χωρίσει πλευρές πού θα κοιμάται η Μπλε και πού η Κόκκινη ομάδα. Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα», δήλωσε αρχ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grSurvivor: «Νίκο Μπάρτζη μου, μου χρωστάς έπαθλο, δε σου χρωστάω ασυλία» (vid)
«Νίκο Μπάρτζη μου, μου χρωστάς έπαθλο, δε σου χρωστάω ασυλία» λέει ο Σπύρος Μαρτίκας στο σημερινό επεισόδιο του Survivor. Δείτε στο Happytv.gr το σχετικό τρέιλερ. Η χθεσινή υποψηφιότητα του Σπύρου Μαρτίκα, τον φέρνει απέναντι σε όλους. Ποιος χρωστάει τελικά σε ποιον; Η δεύτερη ασυλία παίζεται σήμερα στο στίβο μάχης και οι δυο ομάδες θέλουν να […]
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Survivor: «Νίκο Μπάρτζη μου, μου χρωστάς έπαθλο, δε σου χρωστάω ασυλία» (vid)
Διαβάστε το στο happytv.grSurvivor: Τον ψήφισαν για ένατη φορά και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του – «Μου χρωστάνε έπαθλο, δεν τους χρωστάω ασυλία»
Tο fair play που δεν τηρήθηκε
Διαβάστε το στο news.grΜαρτίκας κατά συμπαικτών: «Μου χρωστάνε έπαθλο, δεν τους χρωστάω ασυλία»
Η επόμενη ημέρα από το πάρτι της ένωσης, ο αγώνας Ρόκκου-Λιανού, το fair play και η μάχη για την 1η ασυλία
Διαβάστε το στο pagenews.gr