Survivor All Star Trailer: «Δεν μπορώ να ξέρω ποιος έχει κάνει αυτό που θα σας ανακοινώσω τώρα»
09:20 - 25/04/2023
Το Survivor All Star επιστρέφει απόψε με νέο επεισόδιο, με τον Σπύρο Μαρτίκα να εκφράζει την
To άρθρο Survivor All Star Trailer: «Δεν μπορώ να ξέρω ποιος έχει κάνει αυτό που θα σας ανακοινώσω τώρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor – «Βόμβα» Καραγκούνια: «Δεν ξέρω ποιος έχει κάνει αυτό που θα σας ανακοινώσω τώρα»
Survivor all star trailer: Χαμός επικρατεί μετά την ένωση στην κοινή παραλία της μπλε και της κόκκινης ομάδας. Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος ενοχλήθηκε που βγήκε στον τάκο και στο συμβούλιο είπε: «Μετράω την 9η μου φορά. Θέλω να ευχαριστήσω τα 2 παιδιά που δεν με ψήφισαν. Όσοι με ψήφισαν […]
The post Survivor – «Βόμβα» Καραγκούνια: «Δεν ξέρω ποιος έχει κάνει αυτό που θα σας ανακοινώσω τώρα» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grSurvivor All Star: «Βόμβα» από Καραγκούνια – «Δεν μπορώ να ξέρω ποιος έχει κάνει αυτό που θα σας ανακοινώσω»
«Έχω στενοχωρηθεί τόσο πολύ που μπορεί ένας άνθρωπος να είναι τόσο κακός, να έχει τόσο κακιά ψυχή μέσα του.»
Διαβάστε το στο neolaia.gr