Ηλιάδης στη δίκη Πισπιρίγκου: «Θα συνεχίσω να είμαι η φωνή της Τζωρτζίνας»
11:46 - 25/04/2023
«Οι παιδικές καρδιές δεν αγοράζονται αλλά δωρίζονται», δήλωσε ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου...
Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Λύγισε» ο Ηλιάδης μετά τη δίκη της Πισπιρίγκου: «Θέλω να είμαι η φωνή της Τζωρτζίνας»
Συγκινημένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής της ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίο, Ανδρέας Ηλιάδης, μετά την κατάθεση του στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας. Κατά τη σημερινή ημέρα της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Ανδρέας Ηλιάδης κλήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις του ... Περισσότερα
To άρθρο «Λύγισε» ο Ηλιάδης μετά τη δίκη της Πισπιρίγκου: «Θέλω να είμαι η φωνή της Τζωρτζίνας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο «Λύγισε» ο Ανδρέας Ηλιάδης: «Θέλω να είμαι η φωνή της Τζωρτζίνας»
Συγκινημένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής της ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίο, Ανδρέας Ηλιάδης, μετά την κατάθεση του στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας.
Διαβάστε το στο thebest.grΔίκη Ρούλας Πισπιρίγκου – Ηλιάδης: «Οι παιδικές καρδιές δεν αγοράζονται, δωρίζονται – Θα συνεχίσω να είμαι η φωνή της Τζωρτζίνας»
«Οι παιδικές καρδιές δεν αγοράζονται αλλά δωρίζονται», δήλωσε ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας Ανδρέας Ηλιάδης θέλοντας να απαντήσει σε υπόνοιες για «εμπόριο οργάνων» που άφησε στην προηγούμενη συνεδρίαση του ΜΟΔ η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.«Οι παιδικές καρδιές δεν αγοράζονται αλλά δωρίζονται», δήλωσε ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας Ανδρέας Ηλιάδης θέλοντας να απαντήσει σε υπόνοιες για «εμπόριο οργάνων» που άφησε στην προηγούμενη συνεδρίαση του ΜΟΔ η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.Προσερχόμενος στο δικαστήριο όπου θα συνεχίσει την κατάθεση του ο κ. Ηλιάδης, μέλος του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, σε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΔίκη Πισπιρίγκου: «Θα συνεχίσω να είμαι η φωνή της Τζωρτζίνας» δήλωσε ο εντατικολόγος
Η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου συνεχίστηκε με την κατάθεση του εντατικολόγου και διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας Ανδρέα Ηλιάδη.
Διαβάστε το στο neolaia.grΔίκη Ρ. Πισπιρίγκου: «Θα συνεχίσω να είμαι η φωνή της Τζωρτζίνας», δήλωσε ο Αν. Ηλιάδης
«Οι παιδικές καρδιές δεν αγοράζονται αλλά δωρίζονται», δήλωσε ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας Ανδρέας Ηλιάδης θέλοντας να απαντήσει σε υπόνοιες για «εμπόριο οργάνων» που άφησε στην προηγούμενη συνεδρίαση του ΜΟΔ η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Προσερχόμενος στο [...]
Διαβάστε το στο matrix24.gr