Νέο πρόγραμμα για ασυνόδευτους ανηλίκους στο Μουσείο Ακρόπολης

16:09 - 25/04/2023

Οι απόψεις των 30 εκπαιδευτικών που έλαβαν μέρος στη συνάντηση συνέκλιναν στη διαπίστωση ότι η αρχή μπορεί να γίνει με ένα πρόγραμμα που να έχει ως θέμα τα αρχαία επαγγέλματα. Το Μουσείο Ακρόπολης συναντά την Ειδική Γραμματεία Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου σε μία καινοτόμα και μακρόπνοη συνεργασία, βασισμένη στην αναγνώριση του […] The post Νέο πρόγραμμα για ασυνόδευτους ανηλίκους στο Μουσείο Ακρόπολης appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέο πρόγραμμα πολιτισμού για ασυνόδευτα προσφυγάκια στο Μουσείο Ακρόπολης

Θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Νέο πρόγραμμα για ασυνόδευτους ανηλίκους στο Μουσείο Ακρόπολης

Το Μουσείο Ακρόπολης συναντά την Ειδική Γραμματεία Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου σε μία καινοτόμα και μακρόπνοη συνεργασία, βασισμένη στην αναγνώριση του δικαιώματος των ασυνόδευτων ανηλίκων να συμμετέχουν σε δράσεις που προωθούν την κοινωνική συμπερίληψη και την ένταξη τους στην ελληνική κοινωνία μέσα από την παιδεία, τον πολιτισμό, την τέχνη και τη μουσειακή εμπειρία. Το άρθρο Νέο πρόγραμμα για ασυνόδευτους ανηλίκους στο Μουσείο Ακρόπολης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Νέο πρόγραμμα για ασυνόδευτους ανηλίκους στο Μουσείο Ακρόπολης

Το Μουσείο Ακρόπολης συναντά την Ειδική Γραμματεία Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου σε μία καινοτόμα και μακρόπνοη συνεργασία, βασισμένη στην αναγνώριση του δικαιώματος των ασυνόδευτων ανηλίκων να συμμετέχουν σε δράσεις που προωθούν την κοινωνική συμπερίληψη και την ένταξή τους στην ελληνική κοινωνία μέσα από την παιδεία, τον πολιτισμό, την τέχνη και τη […]

Διαβάστε το στο myvolos.net

Πρόγραμμα για ασυνόδευτους ανηλίκους στο Μουσείο Ακρόπολης

Τα νήπια και τα μικρότερα παιδιά των Κέντρων Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα «Φυτά και ζώα γύρω … τριγύρω»

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι