Γεραπετρίτης: Μηνύσεις σε Εμφιετζόγλου και Ακρίτα μετά τους υπαινιγμούς για τη 12χρονη από τον Κολωνό

13:16 - 26/04/2023

Πέρασε στην αντεπίθεση μετά τους υπαινιγμούς εις βάρος του για σκοτεινό ρόλο στην υπόθεση της 12χρονης από την Κολωνό

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μηνύσεις Γεραπετρίτη σε Εμφιετζόγλου και Ακρίτα μετά τους υπαινιγμούς για την υπόθεση των Σεπολίων

Ο υπουργός Επικρατείας επέλεξε να απαντήσει μέσω της νομικής οδού στα άτομα που τον ενέπλεξαν με την υπόθεση.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Μηνύσεις Γεραπετρίτη σε Εμφιετζόγλου και Ακρίτα μετά τους υπαινιγμούς για την υπόθεση των Σεπολίων

Ο υπουργός Επικρατείας επέλεξε να απαντήσει μέσω της νομικής οδού στα άτομα που τον ενέπλεξαν με την υπόθεση.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ο Γεραπετρίτης μήνυσε Εμφιετζόγλου-Ακρίτα, μετά τους υπαινιγμούς για την 12χρονη από τον Κολωνό

Τη νομική οδό επιλέγει ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, μετά τους υπαινιγμούς εις βάρος του σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης από την Κολωνό. Ο κ. Γεραπετρίτης την προηγούμενη εβδομάδα κατέθεσε μήνυση εις βάρος του επιχειρηματία, και προέδρου της Πατριωτικής Ένωσης, Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, ο οποίος έκανε αρχικά λόγο για  σχέση του κ.Γεραπετρίτη με την εν λογω υπόθεση. Ο υπουργός […] Το άρθρο Ο Γεραπετρίτης μήνυσε Εμφιετζόγλου-Ακρίτα, μετά τους υπαινιγμούς για την 12χρονη από τον Κολωνό εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Γιώργος Γεραπετρίτης: Μηνύσεις σε Εμφιετζόγλου και Ακρίτα μετά τους υπαινιγμούς για τη 12χρονη από τον Κολωνό

Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης περνά στην αντεπίθεση, ο οποίος επιλέγει τη νομική οδό μετά τους βαρείς υπαινιγμούς εις βάρος του σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης από τoν Κολωνό. Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης περνά στην αντεπίθεση, ο οποίος επιλέγει τη νομική οδό μετά τους βαρείς υπαινιγμούς εις βάρος του σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης από τoν Κολωνό. Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα ο κ. Γεραπετρίτης την προηγούμενη εβδομάδα κατέθεσε μήνυση εις βάρος του κατασκευαστή και προέδρου της Πατριωτικής Ένωσης Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, ο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γεραπετρίτης: Μηνύσεις σε Εμφιετζόγλου και Ακρίτα μετά τους υπαινιγμούς για τη 12χρονη από τον Κολωνό

Στην αντεπίθεση περνά ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος επιλέγει τη νομική οδό μετά τους βαρείς υπαινιγμούς εις βάρος του σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης από την Κολωνό. Ο κ. Γεραπετρίτης την προηγούμενη εβδομάδα κατέθεσε μήνυση εις βάρος του κατασκευαστή και προέδρου της Πατριωτικής Ένωσης Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, ο οποίος έκανε αρχικά λόγο για […] The post Γεραπετρίτης: Μηνύσεις σε Εμφιετζόγλου και Ακρίτα μετά τους υπαινιγμούς για τη 12χρονη από τον Κολωνό appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Μηνύσεις Γεραπετρίτη σε Εμφιετζόγλου και Ακρίτα μετά τους υπαινιγμούς για τη 12χρονη από τον Κολωνό

Στην αντεπίθεση περνά ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος επιλέγει τη νομική οδό μετά τους βαρείς υπαινιγμούς εις βάρος του σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης από την Κολωνό.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Γεραπετρίτης: Μηνύει Εμφιετζόγλου και Ακρίτα μετά από υπαινιγμούς για την 12χρονη από τον Κολωνό

Ο υπουργός Επικρατείας πέρασε στην αντεπίθεση

Διαβάστε το στο news.gr

Γεραπετρίτης: Μηνύσεις σε Εμφιετζόγλου και Ακρίτα μετά τους υπαινιγμούς για τη 12χρονη από τον Κολωνό

Στην αντεπίθεση περνά ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος επιλέγει τη νομική οδό μετά τους βαρείς υπαινιγμούς εις βάρος του σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης από τoν Κολωνό. Ο κ. Γεραπετρίτης την προηγούμενη εβδομάδα κατέθεσε μήνυση εις βάρος του κατασκευαστή και προέδρου της Πατριωτικής Ένωσης Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, ο οποίος έκανε αρχικά λόγο για τη σχέση του με την εν λογω […] The post Γεραπετρίτης: Μηνύσεις σε Εμφιετζόγλου και Ακρίτα μετά τους υπαινιγμούς για τη 12χρονη από τον Κολωνό appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Γεραπετρίτης: Μηνύσεις σε Εμφιετζόγλου και Ακρίτα μετά τους υπαινιγμούς για τη 12χρονη από τον Κολωνό

Στην αντεπίθεση περνά ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος επιλέγει τη νομική οδό μετά τους βαρείς υπαινιγμούς εις βάρος του σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης από την Κολωνό. Ο κ. Γεραπετρίτης την προηγούμενη εβδομάδα κατέθεσε μήνυση εις βάρος του κατασκευαστή και προέδρου της Πατριωτικής Ένωσης Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, ο οποίος έκανε αρχικά λόγο για τη σχέση του με την εν λόγω υπόθεση. Μάλιστα σήμερα ο κ. Γεραπετρίτης συνέχισε τις νομικές του ενέργειες καταθέτοντας μήνυση, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά της δημοσιογράφου Έλενας Ακρίτα, η οποία σε ανάρτησή της είχε αναπαράξει το δημοσίευμα για την ανάρτηση του κ. Εμφιετζόγλου, γράφοντας «Καλημερούδια αφεντικά, πώς τα καλοπε

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Μηνύσεις Γεραπετρίτη σε Ακρίτα και Εμφιετζόγλου μετά τους υπαινιγμούς για τη 12χρονη στον Κολωνό 

Με μηνύσεις απαντά ο Γιώργος Γεραπετρίτης μετά τους υπαινιγμούς για τη 12χρονη στον Κολωνό. Τη νομική οδό παίρνει το θέμα με τους υπαινιγμούς σε βάρος του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη, για την υπόθεση της 12χρονης από τoν Κολωνό. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεραπετρίτης, από την περασμένη εβδομάδα έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του κατασκευαστή και προέδρου της Πατριωτικής Ένωσης, Πρόδρομου Εμφιετζόγλου. Σήμερα, ο κ. Γεραπετρίτης κατέθεσε μήνυση, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά της Έλενας Ακρίτα, για την ανάρτησή της στην οποία έκανε αναπαραγωγή του δημοσιεύματος, σχολιάζοντας «Καλημερούδια αφεντικά, πώς τα καλοπερνάτε;».

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Ο Γεραπετρίτης μήνυσε Εμφιετζόγλου-Ακρίτα, μετά τους υπαινιγμούς για τη 12χρονη από τον Κολωνό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Γεραπετρίτης την προηγούμενη εβδομάδα κατέθεσε μήνυση εις βάρος του προέδρου της «Πατριωτικής Ένωσης» Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, ο οποίος είχε εμπλέξει τον υπ. Επικρατείας στην υπόθεση.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Γεραπετρίτης: Μηνύσεις σε Εμφιετζόγλου και Ακρίτα μετά τους υπαινιγμούς για τη 12χρονη από τον Κολωνό

Στην αντεπίθεση περνά ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος επιλέγει τη νομική οδό μετά τους βαρείς υπαινιγμούς εις βάρος του σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης από την Κολωνό. Ο κ. Γεραπετρίτης την προηγούμενη εβδομάδα κατέθεσε μήνυση εις βάρος του κατασκευαστή και προέδρου της Πατριωτικής Ένωσης Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, ο οποίος έκανε αρχικά λόγο για …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Μήνυση Γεραπετρίτη κατά Εμφιετζόγλου και Ακρίτα για τη 12χρονη από τον Κολωνό

Ο Γεραπετρίτης κατέθεσε μήνυση και κατά της δημοσιογράφου Έλενας Ακρίτα, η οποία είχε αναδημοσιεύσει άρθρο που έκανε αναφορά στην ανάρτηση του Εμφιετζόγλου. «Καλημερούδια αφεντικά, πώς τα καλοπερνάτε;» είχε γράψει όλο νόημα η Ακρίτα.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Περίπατος Βιβλίου: Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα για τον εορτασμό της Ημέρας Βιβλίου

Αφελείς, ηλίθιοι ή απλώς αδίστακτοι;

Λόρδος Βύρωνας: Έκθεση - αφιέρωμα στον σπουδαίο φιλέλληνα ποιητή από το Μουσείο της Ακρόπολης

ΗΠΑ: Συγκρούσεις αστυνομικών με φοιτητές σε πανεπιστήμια στο Τέξας και τη Νότια Καλιφόρνια με δεκάδες συλλήψεις

Ταμείο Ανάκαμψης: ευκαιρία και πρόκληση για την Ελλάδα

Πάσχα 2024: Ξεκινά σήμερα το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων