Σανγκάη: Απήγαγε την εγγονή του για να εισπράξει λύτρα και να ξεπληρώσει χρέος απο τζόγο

13:49 - 26/04/2023

Ένας άνδρας από τη Σανγκάη καταδικάστηκε σε φυλάκιση επειδή απήγαγε την εγγονή του για να μπορέσει να διατηρήσει τον εθισμό του στον τζόγο, εισπράττοντας τα λύτρα. Ένας 65χρονος άνδρας κατηγορείται για εκβιασμό, αφού απήγαγε την ίδια του την εγγονή του για να εισπράξει τα λύτρα. Με αυτό τον ανορθόδοξο τρόπο «ζήτησε» 72.000 δολάρια από την […] The post Σανγκάη: Απήγαγε την εγγονή του για να εισπράξει λύτρα και να ξεπληρώσει χρέος απο τζόγο appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σανγκάη: Απήγαγε την εγγονή του για να εισπράξει λύτρα και να ξεπληρώσει χρέος από τζόγο

Ένας άνδρας από τη Σανγκάη καταδικάστηκε σε φυλάκιση επειδή απήγαγε την εγγονή του για να μπορέσει να διατηρήσει τον εθισμό του στον τζόγο, εισπράττοντας τα λύτρα.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Απήγαγε την εγγονή του και ζήτησε λύτρα 72.000 δολάρια για να ξεπληρώσει χρέη στο τζόγο

Μια απίστευτη υπόθεση αντιμετώπισαν οι αρχές στη Σανγκάη, γιατί ένας παππούς απήγαγε την εγγονή του και στη συνέχεια απείλησε την κόρη του, απαιτώντας 72.000 δολάρια, ποσό που χρειάζονταν για να ξεπληρώσει χρέη στο τζόγο. Σύμφωνα με το insider.com, πρόκειται για έναν 65χρονο άνδρα που είναι γνωστός μόνο ως Yuan, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες που αφορούν τα στοιχεία του, πέρα από ότι μπήκε στη φυλακή στις 18 Απριλίου. Με βάση το δημοσίευμα λοιπόν, ο άνδρας πήρε τη 4χρονη εγγονή του από το νηπιαγωγείο και την έβγαλε έξω για φαγητό και ψώνια εν αγνοία της μητέρας της. Όταν εκείνη πήγε στο σχολείο, δεν βρήκε το παιδί της και στη συνέχεια έλαβε μήνυμα από τον πατέρα τη

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Απήγαγε την εγγονή του και ζητούσε λύτρα για να…ξεπληρώσει χρέη από τον τζόγο

Δυστυχώς, ο εθισμός μπορεί να κάνει τον άνθρωπο να φθάσει στα άκρα και μία τέτοια περίπτωση αφορά έναν Κινέζο, που απήγαγε την ίδια του την εγγονή, ζητώντας ένα ποσό της τάξεως των 72.000 δολαρίων σε λύτρα, προκειμένου να αποπληρώσει χρέη που είχε από τον τζόγο. Η απαγωγή – που ενορχηστρώθηκε από έναν 65χρονο άνδρα, γνωστό […] Το άρθρο Απήγαγε την εγγονή του και ζητούσε λύτρα για να…ξεπληρώσει χρέη από τον τζόγο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι