Δίκη Άλκη Καμπανού: «Εγώ δεν μπορώ να σας πιστέψω» - Η εισαγγελέας διαπιστώνει αντιφάσεις

15:23 - 27/04/2023

«Έχετε ακούσει τη φράση εξιλαστήριο θύμα;». Οι ερωτήσεις της εισαγγελέως προς τον κατηγορούμενο που ομολόγησε τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.Αντιφάσεις στα όσα έχει πει μέχρι τώρα διαπίστωσε η εισαγγελέας όσον αφορά στον κατηγορούμενο που νωρίτερα ομολόγησε ότι αυτός επέφερε το φονικό χτύπημα στον 19χρονο Άλκη Καμπανό, στην περιοχή της Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, η πολύκροτη δίκη συνεχίστηκε σήμερα, Πέμπτη (27/4) με τις ερωτήσεις της εισαγγελέως προς τον δεύτερο κατηγορούμενο, ο οποίος στην αρχή της απολογίας του κατέθεσε ότι «εγώ είμαι αυτός που χτύπησα τον Άλκη στο πόδι. Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση του και να μην βρίσκεται εκεί που είναι. Θέλω οι γονείς να γνωρίζουν την αλήθεια». «

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά