Σμύρνη μου Αγαπημένη: Μετά το «Maestro», η ταινία της Μιμής Ντενίση μπαίνει στο Netflix

11:54 - 28/04/2023

Σύντομα η διάσημη πλατφόρμα θα ανακοινώσει την προσθήκη της ταινίας στον κατάλογό του

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μετά το «Maestro», η ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση μπαίνει στο Netflix

Μετά το Maestro, μια ακόμα ελληνική παραγωγή, η ιστορική ταινία της Μιμής Ντενίση, με τίτλο «Σμύρνη μου αγαπημένη», πήρε το «πράσινο φως»...

Διαβάστε το στο Zougla

«Σμύρνη μου Αγαπημένη»: Η ταινία της Μιμής Ντενίση μπαίνει στο Netflix

Μετά το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και η ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη» μπαίνει στο Netflix.

Διαβάστε το στο Gazzetta

«Σμύρνη μου Αγαπημένη»: Η πρώτη ελληνική ταινία που μπαίνει στο Netflix

Μετά τον τεράστια επιτυχία του «Maestro», πράσινο φως παίρνει από την πλατφόρμα του Netflix και η ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη».

Διαβάστε το στο tovima

Μετά το «Maestro», η ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση μπαίνει στο Netflix

Μετά το Maestro, μια ακόμα ελληνική παραγωγή, η ιστορική ταινία της Μιμής Ντενίση, με τίτλο «Σμύρνη μου αγαπημένη», πήρε το «πράσινο φως» για να μπει στην πλατφόρμα του Netflix. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη», η εταιρεία παραγωγής ήταν εδώ και πολύ καιρό σε διαπραγματεύσεις με το Netflix και τελικά, η συμφωνία έκλεισε. Η […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σμύρνη μου Αγαπημένη: Μετά το «Maestro», η ταινία της Μιμής Ντενίση μπαίνει στο Netflix

Μετά το Maestro , μια ακόμα ελληνική παραγωγή, η ιστορική ταινία της Μιμής Ντενίση Μιμής Ντενίση, με τίτλο «Σμύρνη μου αγαπημένη», πήρε το «πράσινο φως» για να μπει στην πλατφόρμα του Netflix.

Διαβάστε το στο thebest.gr

«Σμύρνη μου αγαπημένη»: Μετά το «Maestro», η ταινία της Μιμής Ντενίση μπαίνει στο Netflix

Μετά το Maestro, μια ακόμα ελληνική παραγωγή, η ιστορική ταινία της Μιμής Ντενίση, με τίτλο «Σμύρνη μου αγαπημένη», πήρε το «πράσινο φως» για να μπει στην πλατφόρμα του Netflix.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Σμύρνη μου Αγαπημένη: H ταινία της Μιμής Ντενίση μπαίνει στο Netflix

Ο προϋπολογισμός της ταινίας ξεπέρασε τα 4 εκατ. ευρώ

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Μετά το Maestro, μια ακόμα ελληνική παραγωγή, η ιστορική ταινία της Μιμής Ντενίση, με τίτλο «Σμύρνη μου αγαπημένη», πήρε το «πράσινο φως» για να μπει στην πλατφόρμα του Netflix. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη», η εταιρεία παραγωγής ήταν εδώ και πολύ καιρό σε διαπραγματεύσεις με το Netflix και τελικά, η συμφωνία έκλεισε. Η …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον δράστη της επίθεσης στο πανεπιστήμιο με τους δύο νεκρούς φοιτητές στις ΗΠΑ: Αφέθηκε ελεύθερος ο 24χρονος που είχε συλληφθεί

Ποιοι πάνε ταμείο αυτήν την εβδομάδα - Όλες οι πληρωμές για συντάξεις, επιδόματα και δώρα

Νέα πρόωρη αποπληρωμή χρέους 5,3 δισ. από την Ελλάδα σήμερα: Tα οφέλη για τη χώρα, τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις

Ποιος είναι ο γιος του Ρομπ Ράινερ που βρίσκεται στο επίκεντρο της διπλής δολοφονίας του σκηνοθέτη και της συζύγου του

Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Σχέσεις με το ISIS πιστεύεται ότι είχαν οι δράστες, από 10 έως 87 ετών τα θύματά τους

Τι λένε στην κυβέρνηση για τα αιτήματα των αγροτών: Δεν κλείνει η πόρτα του διαλόγου, έρχονται θετικά μέτρα από τον Μητσοτάκη στον προϋπολογισμό