Σμύρνη μου Αγαπημένη: Μετά το «Maestro», η ταινία της Μιμής Ντενίση μπαίνει στο Netflix
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μετά το «Maestro», η ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση μπαίνει στο Netflix
Μετά το Maestro, μια ακόμα ελληνική παραγωγή, η ιστορική ταινία της Μιμής Ντενίση, με τίτλο «Σμύρνη μου αγαπημένη», πήρε το «πράσινο φως»...
Διαβάστε το στο Zougla«Σμύρνη μου Αγαπημένη»: Η ταινία της Μιμής Ντενίση μπαίνει στο Netflix
Μετά το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και η ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη» μπαίνει στο Netflix.
Διαβάστε το στο Gazzetta«Σμύρνη μου Αγαπημένη»: Η πρώτη ελληνική ταινία που μπαίνει στο Netflix
Μετά τον τεράστια επιτυχία του «Maestro», πράσινο φως παίρνει από την πλατφόρμα του Netflix και η ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη».
Διαβάστε το στο tovimaΜετά το «Maestro», η ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση μπαίνει στο Netflix
Μετά το Maestro, μια ακόμα ελληνική παραγωγή, η ιστορική ταινία της Μιμής Ντενίση, με τίτλο «Σμύρνη μου αγαπημένη», πήρε το «πράσινο φως» για να μπει στην πλατφόρμα του Netflix. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη», η εταιρεία παραγωγής ήταν εδώ και πολύ καιρό σε διαπραγματεύσεις με το Netflix και τελικά, η συμφωνία έκλεισε. Η […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΣμύρνη μου Αγαπημένη: Μετά το «Maestro», η ταινία της Μιμής Ντενίση μπαίνει στο Netflix
Μετά το Maestro , μια ακόμα ελληνική παραγωγή, η ιστορική ταινία της Μιμής Ντενίση Μιμής Ντενίση, με τίτλο «Σμύρνη μου αγαπημένη», πήρε το «πράσινο φως» για να μπει στην πλατφόρμα του Netflix.
Διαβάστε το στο thebest.gr«Σμύρνη μου αγαπημένη»: Μετά το «Maestro», η ταινία της Μιμής Ντενίση μπαίνει στο Netflix
Μετά το Maestro, μια ακόμα ελληνική παραγωγή, η ιστορική ταινία της Μιμής Ντενίση, με τίτλο «Σμύρνη μου αγαπημένη», πήρε το «πράσινο φως» για να μπει στην πλατφόρμα του Netflix.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΣμύρνη μου Αγαπημένη: H ταινία της Μιμής Ντενίση μπαίνει στο Netflix
Ο προϋπολογισμός της ταινίας ξεπέρασε τα 4 εκατ. ευρώ
Διαβάστε το στο neolaia.grΣμύρνη μου Αγαπημένη: Μετά το «Maestro», η ταινία της Μιμής Ντενίση μπαίνει στο Netflix
Μετά το Maestro, μια ακόμα ελληνική παραγωγή, η ιστορική ταινία της Μιμής Ντενίση, με τίτλο «Σμύρνη μου αγαπημένη», πήρε το «πράσινο φως» για να μπει στην πλατφόρμα του Netflix. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη», η εταιρεία παραγωγής ήταν εδώ και πολύ καιρό σε διαπραγματεύσεις με το Netflix και τελικά, η συμφωνία έκλεισε. Η …
Διαβάστε το στο agriniopress.gr