Κατερίνα Καινούργιου: «Είχα παραπανίσια κιλά, μεγάλη γαμψή μύτη – Πέρασα μία πολύ δύσκολη εφηβεία»

12:48 - 28/04/2023

Με αφορμή την εξομολόγηση της Φελίσιας Τσαλαπάτη για το bullying που αντιμετώπισε στο σχολείο, η Κατερίνα To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Είχα παραπανίσια κιλά, μεγάλη γαμψή μύτη – Πέρασα μία πολύ δύσκολη εφηβεία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: «Είχα παραπανίσια κιλά, μεγάλη γαμψή μύτη – Πέρασα μία πολύ δύσκολη εφηβεία»

«Στο σχολείο ήμουν ένα ντροπαλό κορίτσι - Οι γονείς μου δεν με άφηναν να βγάζω τα φρύδια μου...» - Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε για τα παιδικά της χρόνια η Κατερίνα Καινούργιου, που κατάφερε να αλλάξει μέσα στον χρόνο

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Καινούργιου: Είχα παραπανίσια κιλά, είχα μεγάλη γαμψή μύτη και σπυριά

Η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μια εξομολόγηση για την εφηβεία της, στέλνοντας το μήνυμά της σε όλα τα κορίτσιαΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κατερίνα Καινούργιου: «Είχα μεγάλη, γαμψή μύτη και πάρα πολλά σπυριά»

Η παρουσιάστρια μίλησε για τη δύσκολη εφηβεία που πέρασε

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Με αφορμή την εξομολόγηση της Φελίσιας Τσαλαπάτη για το bullying που αντιμετώπισε στο σχολείο, η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα εξομολογήθηκε τη δύσκολη εφηβεία που είχε, στέλνοντας παράλληλα ένα δυνατό μήνυμα σε όλα τα κορίτσια. «Στο σχολείο ήμουν ένα ντροπαλό κορίτσι. Είχα παραπανίσια κιλά, ήμουν ένα …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της