Γιαμπουσέλε: «Μετανιώνω για τη συμπεριφορά μου» (ΦΩΤΟ)

13:44 - 28/04/2023

Γιαμπουσέλε: «Μετανιώνω για τη συμπεριφορά μου» (ΦΩΤΟ) 28/04/2023 Απολογήθηκε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε, για την επικίνδυνη λαβή του στον Ντάντε Έξουμ κατά τη διάρκεια της σύρραξης στο Ρεάλ-Παρτιζάν. Ο Γάλλος ζήτησε συγγνώμη από τον Αυστραλό γκαρντ και την οικογένειά του, τονίζοντας ότι μετανιώνει για τη συμπεριφορά του στο χθεσινό (27/4) ματς. Πιο συγκεκριμένα ο Γιαμπουσέλε έγραψε: «Μετανιώνω για την συμπεριφορά μου στον χθεσινό αγώνα. Το μπάσκετ έχει σχέση με την ευγενή άμιλλα και τη φιλία. Απολογούμαι στην Παρτιζάν, έναν σύλλογο που πάντα είχαμε σπουδαία σχέση, τον Ντάντε Έξουμ και την οικογένειά του, τους συμ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιαμπουσελέ: «Μετανιώνω για τη συμπεριφορά μου»

Γιαμπουσελέ: Τι δήλωσε για το επεισόδιο με τον Ντάντε Έξουμ.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Γιαμπουσέλε: «Μετανιώνω πικρά για την συμπεριφορά μου, συγνώμη στον Έξουμ και την οικογένειά του»

Μετάνιωσε ο Γάλλος για αυτά που έγιναν και ζήτησε συγνώμη τόσο από τον Έξουμ όσο και από την οικογένειά του.

Διαβάστε το στο to10.gr

Γιαμπουσελέ: «Μετανιώνω για τη συμπεριφορά μου» (pic)

Απολογήθηκε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram ο Γκερσόν Γιαμπουσελέ, για την επικίνδυνη λαβή του στον Ντάντε Έξουμ κατά τη διάρκεια της σύρραξης στο Ρεάλ-Παρτιζάν. Ο Γάλλος ζήτησε συγγνώμη από τον Αυστραλό γκαρντ και την οικογένειά του, τονίζοντας ότι μετανιώνει για τη συμπεριφορά του στο χθεσινό (27/4) ματς. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι οπαδοί […] The post Γιαμπουσελέ: «Μετανιώνω για τη συμπεριφορά μου» (pic) appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)