Θεία Λειτουργία στο Χαρίσειο Ίδρυμα το Σάββατο 29 Απριλίου

14:22 - 28/04/2023

Ι.Μ. ΛΑΡΙΣΗΣ: Το Σάββατο 29 Απριλίου, το πρωΐ, από τις 7:30 έως 9:30 π.μ. θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων, που βρίσκεται εντός του Χαρισείου Ιδρύματος. Το άρθρο Θεία Λειτουργία στο Χαρίσειο Ίδρυμα το Σάββατο 29 Απριλίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 29 Απριλίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Ταύρος: Έχεις έμπνευση, ιδιαίτερα σχετικά με νέα εγχειρήματα που σχετίζονται με την επικοινωνία. Θέλεις να ολοκληρώσεις τα πράγματα και να προσθέσεις το μοναδικό σου στιλ σε αυτό που ... Περισσότερα To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 29 Απριλίου 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τα ζώδια το Σάββατο 29 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;  Κριός  Ερχεται οικονομική και συναισθηματική ανασφάλεια, αλλά σε αρμονία με τον κυβερνήτη σας Αρη σας ενεργοποιεί να διεκδικήσετε και να σχεδιάσετε την κατάκτηση όσων αξίζουν για σας. Ταύρος  Οι Ταύροι ως τις 2 Μαΐου θα […] Το άρθρο Τα ζώδια το Σάββατο 29 Απριλίου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, To άρθρο Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 29 Απριλίου 2023 δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Σε Σπερχειάδα και Μακρακώμη ο Χρήστος Σταϊκούρας το Σάββατο 29 Απριλίου

Ο Υπουργός Οικονομικών και Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία, αύριο, Σάββατο 29 Απριλίου, θα επισκεφθεί τις παρακάτω περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Σπερχειάδας, του Δήμου Μακρακώμης: The post Σε Σπερχειάδα και Μακρακώμη ο Χρήστος Σταϊκούρας το Σάββατο 29 Απριλίου appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 29 Απριλίου

Κριός Με μια διέλευση Άρη – Ουρανού είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να ανακαλύψεις νέους τρόπους να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Είσαι πολυμήχανη, βρίσκεις νέους τρόπους για να κάνεις χρήση των ταλέντων σου, του χρόνου, της ενέργειας και των χρημάτων σου. Το πιο συναρπαστικό για σένα τώρα είναι όταν κάνεις βελτιώσεις και προοδεύεις. Νέοι τρόποι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πρωτοσέλιδα για το Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν στη… βιτρίνα τους τα πρωτοσέλιδα στις αθλητικές εφημερίδες Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Πένθιμα Γεγονότα - Ανακοινώσεις για σήμερα Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Οι πένθιμες ειδήσεις στο patrasevents.gr

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekklisiaonline.gr

Στέψη Βασιλιά Καρόλου Γ’: Ο Όρκος στην Εκκλησία και οι Ορθόδοξοι Ύμνοι (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός υποδέχτηκαν την ευωδιαστή Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της Κυριακής του Παραλύτου

Τελέστηκε το Σαρανταημερο Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραιμ Δικαιου

ΛΑΡΙΣΑ: Παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό στις 17 ΜαΪου – Εσπερινό κήρυγμα

Εορτολόγιο Κυριακή 7 Μαΐου 2023