Δολοφονία Καραϊβάζ: Αναζητείται τρίτο άτομο – Οι ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ.

11:00 - 29/04/2023

Ακόμα ένα άτομο αναζητείται, πέρα από τα δύο που συνελήφθησαν, για την υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έδωσαν στη δημοσιότητα οι Αρχές. Η ΕΛ.ΑΣ. παρουσίασε, το πρωί του Σαββάτου (29/04), στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τα στοιχεία για τη σύλληψη των δύο αδελφών που εμπλέκονται στην υπόθεση, αποκαλύπτοντας ότι οι δράστες της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ είχαν κάνει πρόβα μία ημέρα πριν. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., έμπειροι αξιωματικοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, άρχισαν τη συλλογή στοιχείων και πληροφοριών για την υπόθεση. Σε όλη τη διάρκεια της

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δολοφονία Καραϊβάζ: Πώς οι αστυνομικοί έφθασαν στους δράστες – Οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας

Πρόκειται για δύο αδέρφια 40 και 48 ετών γνωστά στις Αρχές που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για διάφορες υποθέσεις όπως εκβιασμούς και ληστείες.

Διαβάστε το στο in.gr

Δολοφονία Καραϊβάζ: Πώς οι αστυνομικοί έφθασαν στους δράστες – Οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας

Πρόκειται για δύο αδέρφια 40 και 48 ετών γνωστά στις Αρχές που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για διάφορες υποθέσεις όπως εκβιασμούς και ληστείες.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Δολοφονία Καραϊβάζ: Πώς οι αστυνομικοί έφθασαν στους δράστες – Οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεσης της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ καθώς ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν δύο άτομα ενώ έρχονται και νέα εντάλματα σύλληψης.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Δολοφονία Καραϊβάζ: Οι 2 συλληφθέντες είχαν κάνει πρόβα την εκτέλεση μία μέρα πριν – Οι ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρχές και ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, κατά την επίσημη παρουσίαση, με αφορμή τις δύο συλλήψεις που ανακοινώθηκαν χθες, «πρόβα», μία μέρα πριν από την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, φαίνεται πως είχαν κάνει οι δολοφόνοι. Βάσει της ενημέρωσης της αστυνομίας, έμπειροι αξιωματικοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση ξεκίνησαν τη Το άρθρο Δολοφονία Καραϊβάζ: Οι 2 συλληφθέντες είχαν κάνει πρόβα την εκτέλεση μία μέρα πριν – Οι ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Δολοφονία Καραϊβάζ: Αυτό είναι το λευκό βαν που «πρόδωσε» τους εκτελεστές

Αυτό είναι το λευκό βαν που πρόδωσε τους δύο εκτελεστές του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Είναι χαρακτηριστικό πως 15 ημέρες πριν τη σύλληψη τους, οι δύο κατηγορούμενοι που είναι αδέρφια, είχαν κληθεί από την Ασφάλεια, να δώσουν εξηγήσεις για το πως βρέθηκε το βαν της εταιρείας καθαρισμού στην περιοχή, χωρίς όμως να μπορούν να δικαιολογήσουν τη συγκεκριμένη […] The post Δολοφονία Καραϊβάζ: Αυτό είναι το λευκό βαν που «πρόδωσε» τους εκτελεστές appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά