Τι λέει η Αστυνομία για τη σύλληψη των δύο υπόπτων για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

14:06 - 29/04/2023

Ολοκληρώθηκε στην αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης» του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η ενημέρωση για τις χθεσινές συλλήψεις δυο αδερφών, 48 και 40 ετών, που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στην δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, στις 9 Απριλίου του 2021 στον ‘Αλιμο.   Στην παρουσίαση συμμετείχαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Ταξίαρχος Ιωάννης Σκούρας, ο επικεφαλής του […] The post Τι λέει η Αστυνομία για τη σύλληψη των δύο υπόπτων για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο militaire.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αυτό είναι το λευκό βαν που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Στη δημοσιότητα δόθηκε μία φωτογραφία ντοκουμέντο από το λευκό βαν που χρησιμοποιήθηκε κατά τη δολοφονία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ. Σημειώνεται πως το λευκό βαν ήταν ένα από τα στοιχεία που οδήγησε στη σύλληψη των δύο ανδρών, 40 και 48 ετών. Τα δύο αδέρφια φαίνεται πως εμπλέκονται στην δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, πριν από δύο χρόνια. ... Περισσότερα To άρθρο Αυτό είναι το λευκό βαν που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Το προφίλ των δυο συλληφθέντων για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και η συνομιλία «φωτιά»

Παλιοί γνώριμοι της αστυνομίας είναι οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά για τα δύο αδέρφια ηλικίας 40 και 48 ετών, ο ένας φέρεται να προσπάθησε να «χτίσει» άλλοθι πριν συλληφθεί. Σε συνομιλία που έφερε στο φως της δημοσιότητας το OPEN, ακούγεται ο 48χρονος να μιλά ... Περισσότερα To άρθρο Το προφίλ των δυο συλληφθέντων για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και η συνομιλία «φωτιά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ militaire.gr

Οι ΗΠΑ ενέκριναν τη βοήθεια στην Ουκραναία, ο Μπάιντεν θέλει όπλα και πυρομαχικά να σταλούν άμεσα στο Κίεβο

Αδούλωτη Κερύνεια: 20 χρόνια από το ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν

Οι Patriot, οι S-300, τα Ελληνικά Νησιά και το Κυπριακό

«Παίζοντας με τη Δημοκρατία»-Δημ. Κωνσταντακόπουλος

ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ: 20 χρόνια από το εκκωφαντικό ΟΧΙ η Κύπρος ξανά σε κίνδυνο-Δημ.Κωνσταντακόπουλος

Γάζα 200 ημέρες πολέμου! Ο Πάνος Χαρίτος αναλύει όσα έγιναν όσα μπορεί να έρθουν…