Στέλιος Κυμπουρόπουλος: «Άγγιξα το θάνατο» – Οι πέτρες στη χοληδόχο κύστη που τού προκάλεσαν επιπλοκές

19:00 - 29/04/2023

Συγκλονίζει με την φωτογραφία που ανήρτησε στα social media o ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος, αποκαλύπτοντας το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τον έφερε… κοντά στον θάνατο, όπως- ανατριχιαστικά- εξομολογείται ο ίδιος.Συγκλονίζει με την φωτογραφία που ανήρτησε στα social media o ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος, αποκαλύπτοντας το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τον έφερε… κοντά στον θάνατο, όπως- ανατριχιαστικά- εξομολογείται ο ίδιος.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέλιος Κυμπουρόπουλος: «Άγγιξα τον θάνατο» – Η ανάρτηση του ευρωβουλευτή για την υγεία του

Μια σοβαρή περιπέτεια υγείας πέρασε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μέρες στο νοσοκομείο, όπως έκανε ο ίδιος γνωστό με ανάρτησή του στο Facebook. Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος ανέβασε και μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, ενώ σημείωσε πως νοσηλεύτηκε για 12 ημέρες στο Λαϊκό Νοσοκομείο, έπειτα από επιπλοκές που ... Περισσότερα To άρθρο Στέλιος Κυμπουρόπουλος: «Άγγιξα τον θάνατο» – Η ανάρτηση του ευρωβουλευτή για την υγεία του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Στέλιος Κυμπουρόπουλος: Άγγιξα μέχρι και τον θάνατο – Η συγκλονιστική του ανάρτηση

Σοβαρή περιπέτεια υγείας είχε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο οποίος νοσηλεύτηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο για 12 ημέρες. Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο ευρωβουλευτής μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook. Ανέφερε μάλιστα ότι «μέχρι και τον θάνατο άγγιξα αυτό το διάστημα». «Με τη δύναμη του Θεού, την αγάπη των δικών μου ανθρώπων […] Το άρθρο Στέλιος Κυμπουρόπουλος: Άγγιξα μέχρι και τον θάνατο – Η συγκλονιστική του ανάρτηση εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Συγκλονίζει ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος: «Άγγιξα μέχρι και τον θάνατο» – Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Με μια μακροσκελή ανάρτηση ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος ενημέρωσε για την περιπέτεια της υγείας του και To άρθρο Συγκλονίζει ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος: «Άγγιξα μέχρι και τον θάνατο» – Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Στέλιος Κυμπουρόπουλος: «Άγγιξα μέχρι και τον θάνατο» – Περιπέτεια υγείας για τον ευρωβουλευτή

Περιπέτεια με την υγεία του είχε τις προηγούμενες ημέρες ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook. Ανέβασε μάλιστα μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και  τόνισε ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί για δώδεκα ημέρες έπειτα από πολλές επιπλοκές που του προκάλεσαν πέτρες στη χοληδόχο κύστη. Όπως υπογράμμισε: «Μέχρι και τον θάνατο άγγιξα αυτό το διάστημα». Πλέον, υγιής έχει επανέλθει στις υποχρεώσεις του. Αναλυτικά […] The post Στέλιος Κυμπουρόπουλος: «Άγγιξα μέχρι και τον θάνατο» – Περιπέτεια υγείας για τον ευρωβουλευτή appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Στέλιος Κυμπουρόπουλος: «Άγγιξα μέχρι και τον θάνατο» - Περιπέτεια υγείας για τον ευρωβουλευτή της ΝΔ

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος χρειάστηκε να νοσηλευτεί για δώδεκα ημέρες έπειτα από πολλές επιπλοκές που του προκάλεσαν πέτρες στη χοληδόχο κύστη.  Περιπέτεια με την υγεία του είχε τις προηγούμενες ημέρες ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook. Ανέβασε μάλιστα μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και τόνισε ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί για δώδεκα ημέρες έπειτα από πολλές επιπλοκές που του προκάλεσαν πέτρες στη χοληδόχο κύστη. Όπως υπογράμμισε: «Μέχρι και τον θάνατο άγγιξα αυτό το διάστημα». Πλέον, υγιής έχει επανέλθει στις υποχρεώσεις του. Αναλυτικά η ανάρτησή του: Αυτή η φωτογραφία σίγουρα δεν δείχνει την κατάσταση που είχα όλες αυτές τις 12 μ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Αφρικανική σκόνη: Σε «πορτοκαλί πολιορκία» η χώρα – Πότε υποχωρεί, πού θα βρέξει

Κωνσταντάρας: «Τώρα το θυμήθηκε η Σταματίνα ότι ο Παπανώτας ήταν προσβλητικός;»

Χουάνκαρ: «Θα “πεθάνουμε” στο γήπεδο για τους τρεις βαθμούς κόντρα στην ΑΕΚ»

Γιώργος Λιάγκας: «Ακούω ότι θα κάνει πρόταση ο Acun στην Μενεγάκη, δεν ντρέπονται αυτοί που τα γράφουν;»

Κωνσταντίνος Μπογδάνος-Σκληρή απάντηση στον Άγγελο Βουράκη για την απόλυση από τον ΣΚΑΪ: «Υπερασπίζεται τον στάβλο του»

Δημήτρης Πανόπουλος: «Ο Δημήτρης Παπανώτας έχει στηρίξει το MeToo αλλά η δήλωσή του ήταν προβληματική»