Μητσοτάκης: Να έρθουν στο debate να μας εξηγήσουν πώς ακριβώς αντιλαμβάνονται αυτή την “προοδευτική διακυβέρνηση”

21:00 - 29/04/2023

«Πετύχαμε πολλά αυτή την τετραετία, κουραστήκαμε, αγωνιστήκαμε. Κάναμε και λάθη...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης: Πάμε όλοι μαζί στο debate για να πέσουν οι μάσκες και να μας εξηγήσουν πως αντιλαμβάνονται την «προοδευτική διακυβέρνηση»

«Πετύχαμε πολλά αυτή την τετραετία, κουραστήκαμε, αγωνιστήκαμε. Κάναμε και λάθη. Εγώ ποτέ δεν είπα ότι είμαι αλάθητος, αλάθητος είναι μόνο αυτός ο οποίος δεν κάνει απολύτως τίποτα», ανέφερε αρχικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί να τον υποδεχθούν στο Αγρίνιο, το Σάββατο (29/04), το απόγευμα, στο πλαίσιο της περιοδείας του στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας.«Πετύχαμε πολλά αυτή την τετραετία, κουραστήκαμε, αγωνιστήκαμε. Κάναμε και λάθη. Εγώ ποτέ δεν είπα ότι είμαι αλάθητος, αλάθητος είναι μόνο αυτός ο οποίος δεν κάνει απολύτως τίποτα», ανέφερε αρχικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί να τον υποδεχθούν στο Αγρίνιο, το Σάββατο (29

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μητσοτάκης: «Να έρθουν στο ντιμπέιτ να μας εξηγήσουν για την κυβέρνηση των ηττημένων»

Την περιοδεία του στη Δυτική Ελλάδα συνέχισε ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός επισκέφτηκε το Αγρίνιο.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Μητσοτάκης: Να έρθουν στο debate να μας εξηγήσουν πώς ακριβώς αντιλαμβάνονται την “προοδευτική διακυβέρνηση”

Μητσοτάκης: Να έρθουν στο debate να μας εξηγήσουν πώς ακριβώς αντιλαμβάνονται την “προοδευτική διακυβέρνηση”vdounis Σαβ, 29/04/2023 - 21:10

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

«Να έρθουν στο debate να μας εξηγήσουν τι εννοούν “προοδευτική διακυβέρνηση”» καλεί την αντιπολίτευση ο Μητσοτάκης

Όσα είπε και άκουσε ο πρωθυπουργός συνομιλώντας με πολίτες στο Αγρίνιο «Πετύχαμε πολλά αυτή την τετραετία, κουραστήκαμε, αγωνιστήκαμε. Κάναμε και λάθη. Εγώ ποτέ δεν είπα ότι είμαι αλάθητος, αλάθητος είναι μόνο αυτός ο οποίος δεν κάνει απολύτως τίποτα. Και αυτή η προσπάθεια, την οποία κάναμε με πολύ κόπο να ξαναπατήσει η πατρίδα μας στα πόδια Το άρθρο «Να έρθουν στο debate να μας εξηγήσουν τι εννοούν “προοδευτική διακυβέρνηση”» καλεί την αντιπολίτευση ο Μητσοτάκης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο