Τριαντάφυλλος για Σάκη Κατσούλη: «Είμαι στενοχωρημένος, είπαμε ποτέ παρέα με τον συγκεκριμένο παίκτη»
10:34 - 30/04/2023
Πικραμένος είναι ο Τριαντάφυλλος για τον μέχρι πρότινος φίλο του Σάκη Κατσούλη, καθώς όπως ανέφερε σε ανάρτησή του, είχαν δώσει […]
The post Τριαντάφυλλος για Σάκη Κατσούλη: «Είμαι στενοχωρημένος, είπαμε ποτέ παρέα με τον συγκεκριμένο παίκτη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τριαντάφυλλος για Σάκη Κατσούλη: Δώσαμε όρκο να μην κάνουμε ποτέ παρέα με τον συγκεκριμένο παίκτη στο Survivor
“Δεν είναι προδοσία, απλά νιώθω στενοχωρημένος γιατί είχαμε πει κάτι” ανέφερε ο Τριαντάφυλλος. Στενοχωρημένος νιώθει ο Τριαντάφυλλος με τον Σάκη Κατσούλη για το γεγονός πως κάνει παρέα με τον Γιώργο Κόρομι στο Survivor. “Σιγά απλά μου έκανε εντύπωση. Δεν είναι προδοσία, απλά νιώθω στενοχωρημένος γιατί είχαμε πει κάτι. Δώσαμε όρκο ότι αν είμαστε στο Survivor ... Περισσότερα
To άρθρο Τριαντάφυλλος για Σάκη Κατσούλη: Δώσαμε όρκο να μην κάνουμε ποτέ παρέα με τον συγκεκριμένο παίκτη στο Survivor δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Τριαντάφυλλος για Σάκη Κατσούλη: «Μου είχε δώσει όρκο να μην κάνει παρέα με τον Κόρομι»
Την πίκρα του για τον Σάκη Κατσούλη εξέφρασε ο Τριαντάφυλλος, που μίλησε στην κάμερα του Open Weekend και στην Βίκυ Δέτσικα. Όπως είχε αναφέρει σε ανάρτησή του, είχαν δώσει όρκο ότι όποιος πάει στο Survivor, να μην κάνει παρέα με τον Γιώργο Κόρομι.Την πίκρα του για τον Σάκη Κατσούλη εξέφρασε ο Τριαντάφυλλος, που μίλησε στην κάμερα του Open Weekend και στην Βίκυ Δέτσικα. Όπως είχε αναφέρει σε ανάρτησή του, είχαν δώσει όρκο ότι όποιος πάει στο Survivor, να μην κάνει παρέα με τον Γιώργο Κόρομι.«Σιγά απλά μου έκανε εντύπωση. Δεν είναι προδοσία, απλά νιώθω στενοχωρημένος γιατί είχαμε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤριαντάφυλλος για Κατσούλη: «Μου είχε δώσει όρκο να μην κάνει παρέα με τον Κόρομι»
Ο Τριαντάφυλλος αποκαλύπτει γιατί νιώθει πικραμένος από τον Σάκη Κατσούλη.
Διαβάστε το στο neolaia.gr