Γιαουρτωσαν τον Θανο Πλευρη στα Πετραλωνα – Οι πρώτες φωτογραφιες

15:12 - 30/04/2023

Μολις τώρα Τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετραλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια Γιαουρτωσαν τον Θανο Πλευρη στα Πετραλωνα – Οι πρώτες φωτογραφιες - olympia

Διαβάστε Περισσότερα στο olympia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επίθεση με γιαούρτια στον Θάνο Πλεύρη στα Πετράλωνα

Ο Υπουργός Υγείας κατήγγειλε ότι αριστεριστές πέταξαν γιαούρτια στον ίδιο και στα παιδιά του.

Διαβάστε το στο tovima

Επίθεση με γιαούρτια στον Θάνο Πλεύρη στα Πετράλωνα

«Θρασύδειλη» επίθεση στα Πετράλωνα καταγγέλλει ο Θάνος Πλεύρης. Επίθεση σε βάρος του καταγγέλλει μέσω Twitter ο Θάνος Πλεύρης. Ειδικότερα, όπως έγραψε ο υπουργός Υγείας, την ώρα που βρισκόταν σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα μαζί με την οικογένειά του, δέχτηκε «θρασύδειλη» όπως τη χαρακτήρισε επίθεση, από «αριστεριστές», σύμφωνα με τα όσα έγραψε.  Μάλιστα, σύμφωνα με την ανάρτηση του υπουργού, του επιτέθηκαν με γιαούρτια τα οποία εκτός από τον ίδιο, πέτυχαν και τα δύο παιδιά του. «Αυτοί είναι στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θ. Πλεύρης και χαρακτήρισε τους αγνώστους που του επιτέθηκαν «άθλιους».  Στην ανάρτηση, επισυνάπτει και δύο σχετικέ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ olympia.gr

Σάλος στο Cash or Trash με την συλλογή με τα τσιμπουκια που πήγε παίχτης προς πώληση

Παράξενες αλήθειες που δεν γνωρίζεις για τα Χριστούγεννα

Ο αρχηγός των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών συναντήθηκε με εκπροσώπους της Χαμάς

Νίκος Γιαννοπουλος: Οποιος με χαρακτηρίζει δημοσίως, στα social ή και αλλού, μέθυσο, θα κληθεί, άμεσα, να αποδείξει τους ισχυρισμούς του στις δικαστικές αίθουσες

Ιωάννης Καποδίστριας – ο ΕΛΛΗΝ

Η επικουρεια φιλόσοφος Θυμιστα, η ονομαζόμενη “θηλυκός Σόλων”