Καταδικαστέα επίθεση στον Θανο Πλεύρη με γιαούρτια ενώ ήταν με την οικογένεια του

15:32 - 30/04/2023

Είναι απαράδεκτες οι επιθέσεις τέτοιου τύπου, ειδικά όταν ο πολιτικός είναι με την οικογένεια του και τα ανήλικα παιδιά του. Ο Θάνος Πλευρης περιέγραψε την επίθεση που δέχτηκε ως εξής: Μολις τώρα Τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετραλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια πετυχαίνοντας εκτός από […] Καταδικαστέα επίθεση στον Θανο Πλεύρη με γιαούρτια ενώ ήταν με την οικογένεια του - olympia

Διαβάστε Περισσότερα στο olympia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χατζηδάκης: Απολύτως καταδικαστέα η άνανδρη επίθεση κατά του Θάνου Πλεύρη και της οικογένειάς του

«Η άνανδρη επίθεση κατά του Θάνου Πλεύρη και της οικογένειάς του είναι απολύτως καταδικαστέα» αναφέρει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. «Θα πρέπει ορισμένοι να συνειδητοποιήσουν ότι οι άθλιες πρακτικές τους δεν μας φοβίζουν» επισημαίνει ο κ. Χατζηδάκης και σημειώνει ότι οι πολίτες Το άρθρο Χατζηδάκης: Απολύτως καταδικαστέα η άνανδρη επίθεση κατά του Θάνου Πλεύρη και της οικογένειάς του εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Επιτέθηκαν στον Θάνο Πλεύρη στα Πετράλωνα – Του πέταξαν γιαούρτια ενώ έτρωγε με την οικογένειά του

“Στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. Άθλιοι” τόνισε ο Θάνος Πλεύρης – Ο υπουργός Υγείας εξέφρασε την οργή του για την επίθεση και σε δεύτερο tweet Επίθεση με γιαούρτια σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα, καταγγέλλει ότι δέχθηκε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής όσο ο ίδιος ήταν με […] The post Επιτέθηκαν στον Θάνο Πλεύρη στα Πετράλωνα – Του πέταξαν γιαούρτια ενώ έτρωγε με την οικογένειά του appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ olympia.gr

Σάλος στο Cash or Trash με την συλλογή με τα τσιμπουκια που πήγε παίχτης προς πώληση

Παράξενες αλήθειες που δεν γνωρίζεις για τα Χριστούγεννα

Ο αρχηγός των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών συναντήθηκε με εκπροσώπους της Χαμάς

Νίκος Γιαννοπουλος: Οποιος με χαρακτηρίζει δημοσίως, στα social ή και αλλού, μέθυσο, θα κληθεί, άμεσα, να αποδείξει τους ισχυρισμούς του στις δικαστικές αίθουσες

Ιωάννης Καποδίστριας – ο ΕΛΛΗΝ

Η επικουρεια φιλόσοφος Θυμιστα, η ονομαζόμενη “θηλυκός Σόλων”