Γενέθλια για την Κατερίνα Καινούργιου: Οι ευχές του Νίκου Κοκλώνη
08:58 - 01/05/2023
Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου και ήδη από τα μεσάνυχτα δέχεται ευχές από φίλους και συνεργάτες. Η παρουσιάστρια της «Super Κατερίνα» κλείνει σήμερα τα 38 και δεν έχει σταματήσει να ευχαριστεί τα αγαπημένα της πρόσωπα για τις δημόσια λόγια τους. Ο Νίκος Κοκλώνης, όπως κάθε χρόνο, ήταν από τους πρώτους που της […]
The post Γενέθλια για την Κατερίνα Καινούργιου: Οι ευχές του Νίκου Κοκλώνη appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γενέθλια για την Κατερίνα Καινούργιου – «Χθες μ’ έπιασαν τα ψυχολογικά μου»
Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα Πρωτομαγιά η Κατερίνα Καινούργιου, με την έναρξη της εκπομπής της να είναι εορταστική, με τους συνεργάτες της να την υποδέχονται για ευχές και στολισμό στο πλατό. «Σας ευχαριστώ όλους, που έχετε φτιάξει ένα τόσο υπέροχο πλατό για τα γενέθλιά μου. Τα μπαλόνια δεν είδα με το 38. Τα κρύψατε; Δεν έχω πρόβλημα, το λέω. Χθες με έπιασαν λίγο τα ψυχολογικά μου. Ξέρεις, ότι μεγαλώνουμε, κοντεύουμε τα 40», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Μας πιάνουν αυτά πού και πού αλλά μετά λέω: 38, καλύτερα από ποτέ είμαι, δεν με νοιάζει, τέλεια». Της δικές της ευχές στην Κατερίνα Καινούργιου από το πλατό του Happy Day θέλησε να στείλει η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Χρόνι
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓενέθλια για την Κατερίνα Καινούργιου: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή της ευχήθηκε σε ζωντανή σύνδεση
Με εορταστική διάθεση ξεκίνησε σήμερα 1/5 την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου καθώς έχει τα γενέθλιά
To άρθρο Γενέθλια για την Κατερίνα Καινούργιου: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή της ευχήθηκε σε ζωντανή σύνδεση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr